Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Battlefield 2

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Battlefield 2

Въпреки че се надявах Флашпоинт 2 да излезе преди БФ 2, не мога да отрека че всъщност БФ 2 е най-чаканото от мен заглавие тази година /и Сталкер де, и Сталкер /. Последно официалната дата за излизане се спряга между Април и Юни, и аз като първия дивак си направих пре-ордер, като доставката се очертава безплатна. Впечатленията от първото отроче на DICE бяха доста противоречиви - от една страна много се кефех на битки от ВСВ, с възможност да подкараш танкове, кораби, самолети и пр., но пък те бяха реализирани прекалено аркадни, ама ПРЕКАЛЕНО аркадни. Така че играх БФ 1942 не повече от година, след това се отказах защото просто на моменти късаше нервите. Както и да е, все се надявах че някой ще изкара игра която да прилича от малко на Флашпоинт-а, но с възможност за официални сървъри и без т.нар. "waiting rooms" - където първо трябва да се съберете определено количество хора за да можете да играете, без да можеш да влизаш и излизаш по желание. Тогава NovaLogic изкараха "Joint Operations: Typhoon Rising", с невиждания съпорт за 150 души на сървър!!! Ок, обаче всичко беше толкова неоптимизирано, че човек почваше да лагва като за световно, при наличието на повече от 20 души+техника на картата, като геймплея се превръщаше в абсолютен ад. И така спряганият за "Убиец на Battlefield" JO, успя да си тегли сам куршума - ако някой се е мяркал на NovaWorld, може да види как повечето хора се връщат към Black Hawk Down/Team Sabre. Както и да е, тогава излезе първото филмче на БФ 2, което изглеждаше слабо казано "интересно" - US. troops се промъкваха през специфичен Middle East град, обстрелвани от противника, а прелитащия Ф15 направо ми събра очите. Казах си: "Добре добре, тука може и да има хляб!" Оттогава следя всяка новост около БФ 2, и до момента не съм разочарован, е добре, само едно нещо ми липсва - няма руснаци Затова пък има китайци и т.нар. Middle East Coalition въоръжени с руска техника - като няма риба, и ракът е риба, не съм претенциозен - може и да съм с дръпнати очи , стига да имам възможността да стрелям с АК по "лошите" янки

До тук с душевните излияния: ето един сайт на който е поместена цялата известна до момента информация около БФ 2, поднесена с лек дизайн и максимум информативност. Обърнете внимание на едиторите които ще бъдат реализирани с излизането на играта, аз съм просто в шок

Battlefield 2
    "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Батълфийрд със съвсем кратко спиране играя от 2 години и не мисля да го откажа докато не излезе БФ 2.
    Иначе уж единствения бг сървър на БФ 42 го направиха на 1 ГБ рам нещо му слагаха да подобрят нещата че лагваше за световно ама аз сега пак гледам комикси както казва един приятел. Лекичко насича ама съвсем само дето не разбирам кога съм излязъл от базата и кога са ме убили. Българска поддръжка какво да ви кажа...

БФ 2 не го чакам с интерес защото много обичам БФ 42 ама все някога трябва да спра.

Comment

Erich Von Manstein написа
      Батълфийрд със съвсем кратко спиране играя от 2 години и не мисля да го откажа докато не излезе БФ 2.
      Иначе уж единствения бг сървър на БФ 42 го направиха на 1 ГБ рам нещо му слагаха да подобрят нещата че лагваше за световно ама аз сега пак гледам комикси както казва един приятел. Лекичко насича ама съвсем само дето не разбирам кога съм излязъл от базата и кога са ме убили. Българска поддръжка какво да ви кажа...

БФ 2 не го чакам с интерес защото много обичам БФ 42 ама все някога трябва да спра.
      Aхаха.. ламер. Иначе да, всички чакаме бф2.. и все пак какви ли ще са и изискванията за нормално игране?
      "На рилеца герой
      титан калимански,
      герой от Булаир
      с гърди от желязо
      и воля от гранит."

Comment

За парите дето си ги ръгнал матрицата досега да си си взел животно и да си си плащал смазващо готин нет. Ама ти си знаеш де.

Comment

JO напоследък ги цъкам много BF2 още не съм я пробвал но не мога да е пропусна
          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Araslan написа
            JO напоследък ги цъкам много BF2 още не съм я пробвал но не мога да е пропусна
            E то до момента само няколко Шведски и Дачански бюргери са, за момента се чака демо на играта пък ще видим.
            Иначе Манщайн, прав си както винаги... спор да няма.
            Лично чакам с голямо нетърпение бъдещи модове на бф2 за ПСВ, ВСВ и Конфликтите в ЮгоИзточна Азия.
            "На рилеца герой
            титан калимански,
            герой от Булаир
            с гърди от желязо
            и воля от гранит."

Comment

Ииии прав съм бил... тц тц тц... мазен си та мазен на филия мога да те намажа значи... ехехх... :p

Не бе и аз чакам да видя как ще осерат в сървъра БФ2 та от лаг ептен няма да може да се играе ама ае. Знам, че ще ги смачкаш. това беше сериозно.

Comment

Излезе демото, невероятно е. Приятно цъкане и дано се засечем по сървърите.
                П.С. Вече има български сървър на демото, IP-то е: hope.online.bg:16567
                "На рилеца герой
                титан калимански,
                герой от Булаир
                с гърди от желязо
                и воля от гранит."

Comment

БФ2 като я гледам има доста големи системни изисквания. Някой може ли да каже някоя друга която още се играе в нашите сървъри? Че аз за момента мога само да си мечтая за необходимия компютър.

Comment

Може да играеш СоД оргиналната.Поне само тя ми тръгва на мене.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Успях и аз да я пробвам най-накрая. Мога да кажа само че е доста по-добре направена от първата част. Тук танковете вече стрелят с оръдия а не с прашки . Само където пак самолетите са тотално разочаровние :tdown . Никакъв контрол.
                      А и не ми харесва концепцията за постоянно възкресяване на поразените. Така реално не може да се постигне никаква отборна тактика. Даже и древния контрастрайк има по-големи възможности в тази посока.

Между другото има ли български сървъри? Все ще по-добре да играеш с хора които разбираш.

Comment

Има.
                        Подп. Христосков трябва да се появи за да те светне.
                        Има и БГ портал.

Comment

мхм.. ето ме и мен.
                          Значи, има 4-5 български сървъри, ето и ИПтата им, за съжаление не знам дали всички са онлайн още.
                          - БФ2 сървъри:
                          hope.online.bg:16567
                          cs1.man1a.com:16567
                          195.214.255.204:16567
                          bf2.unacs.bg :16567
                          85.196.184.66:16567
                          193.24.243.101:16567
                          За момента българския бф портал се намира на http://bf-world.123bg.com .
                          Надявам се скоро да се засечем из сървърите.
                          "На рилеца герой
                          титан калимански,
                          герой от Булаир
                          с гърди от желязо
                          и воля от гранит."

Comment

По-добре да не се засичате...
                            Като те знам каква си машина бая хора си способен да откажеш

Comment

Някой ако играе на официалните да се обади, можем да си изберем някой ranked сървър и заедно да стреляме по лошите янки, аз и без това гоня следващата нашивка, пък и винаги съм жаден за още медали иначе за играта няма какво да си говорим - най-добрия отборен екшън, категорично...

Comment

Working...
                              X