Въпреки че се надявах Флашпоинт 2 да излезе преди БФ 2, не мога да отрека че всъщност БФ 2 е най-чаканото от мен заглавие тази година /и Сталкер де, и Сталкер /. Последно официалната дата за излизане се спряга между Април и Юни, и аз като първия дивак си направих пре-ордер, като доставката се очертава безплатна. Впечатленията от първото отроче на DICE бяха доста противоречиви - от една страна много се кефех на битки от ВСВ, с възможност да подкараш танкове, кораби, самолети и пр., но пък те бяха реализирани прекалено аркадни, ама ПРЕКАЛЕНО аркадни. Така че играх БФ 1942 не повече от година, след това се отказах защото просто на моменти късаше нервите. Както и да е, все се надявах че някой ще изкара игра която да прилича от малко на Флашпоинт-а, но с възможност за официални сървъри и без т.нар. "waiting rooms" - където първо трябва да се съберете определено количество хора за да можете да играете, без да можеш да влизаш и излизаш по желание. Тогава NovaLogic изкараха "Joint Operations: Typhoon Rising", с невиждания съпорт за 150 души на сървър!!! Ок, обаче всичко беше толкова неоптимизирано, че човек почваше да лагва като за световно, при наличието на повече от 20 души+техника на картата, като геймплея се превръщаше в абсолютен ад. И така спряганият за "Убиец на Battlefield" JO, успя да си тегли сам куршума - ако някой се е мяркал на NovaWorld, може да види как повечето хора се връщат към Black Hawk Down/Team Sabre. Както и да е, тогава излезе първото филмче на БФ 2, което изглеждаше слабо казано "интересно" - US. troops се промъкваха през специфичен Middle East град, обстрелвани от противника, а прелитащия Ф15 направо ми събра очите. Казах си: "Добре добре, тука може и да има хляб!" Оттогава следя всяка новост около БФ 2, и до момента не съм разочарован, е добре, само едно нещо ми липсва - няма руснаци Затова пък има китайци и т.нар. Middle East Coalition въоръжени с руска техника - като няма риба, и ракът е риба, не съм претенциозен - може и да съм с дръпнати очи , стига да имам възможността да стрелям с АК по "лошите" янки
До тук с душевните излияния: ето един сайт на който е поместена цялата известна до момента информация около БФ 2, поднесена с лек дизайн и максимум информативност. Обърнете внимание на едиторите които ще бъдат реализирани с излизането на играта, аз съм просто в шок
Battlefield 2
До тук с душевните излияния: ето един сайт на който е поместена цялата известна до момента информация около БФ 2, поднесена с лек дизайн и максимум информативност. Обърнете внимание на едиторите които ще бъдат реализирани с излизането на играта, аз съм просто в шок
Battlefield 2
Comment