Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде да си говорим за Call of Duty (Не United Offensive)

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хайде да си говорим за Call of Duty (Не United Offensive)

Определено това е най-великият First Person Shooter за Втората Световна, който съм играл (За наземни действия става дума все пак, не за хвъркати )
    Заклевам се, че ще споря до последен дъх с някой, който ми оспорва мнението!!!!!!! :fire:

това дето превземаш едно селце ли, дето се прави на Бостон ли е, яко е, вярно, особено първия етап като бягаш с джипката, а после те бие артилерия, ако са се консултирали с някои очевидец, което е напълно възможно го приемам... швабите просто бъкат, и са великолепно екипрани, не знам как не превземат всичко...колко гинах, не е вярно... ама търпение си трябва, ей!!!

Comment

А при Курск видяхте ли немците с огнехвъргачките-много яко.Убих един, взех му пръскалото и стана мазало после Това си е най-якия екшън за Втората световна спор няма

Comment

и как взе огнепръска4ката? аз не можах да изляза от окопа
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Бре, наистина ли е толкоз хубаво. А даже не ми е попадало - ще глдам да си го намеря .

Comment

Ама много сте отвеяни. Не ви говоря за United Offensive, а за оригиналната версия!

Comment

Call of Duty я превъртях няколко пъти, и имам чувството че мога пак да я изиграя. Голъм, препоръчвам ти я горещо, играта няма друг аналог - прилича на "Медала на Честта", обаче е доошлайфана. Единствено в мулти /дали само на мен така ми се струва/ но нивата са доста малки, ще ми се да имаше малко повече свобода на действие... "Офанзивата" още не съм я играл, но казват че могло да се кара танк и там още нещо.
              "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

не само танк, но и си карте4ар на Б-17
                „Аз, Драгомир, писах.
                Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Comment

Пилот написа
                  не само танк, но и си карте4ар на Б-17
                  А, точно. Иначе от оригинала най-се забавлявах на нивото, където заедно със сержанта и още един войник, преминавате от/в тила на немците, и се стреляте през прозореца на колата като в някой филм за мафията. Абе много е динамична, истинско забавление.
                  "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Във филмите за мафията не те гонят с танкове
                    На мен най-много ми хареса момента с танковете при Курск :tanks:
                    Май 4е бяха малко малко-не пове4е от 30.
                    „Аз, Драгомир, писах.

Comment

United Offensive е толкова калпава игра че не може да бъде повече.Просто по едно време ми писна да требя врагове а те да не спират да идват.Еми с тия трикове за изкуствено усложнена игра ще ме прощават.Оригиналния CoD беше в пъти по добър като геймплей а тук тия тапаци правят обратен завой към Медал ъф онър която е по линейна от Doom I !!!Иначе в мулти работите са 2 класи на оригинала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Working...
                      X