Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Full Spectrum Warrior

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Full Spectrum Warrior

    Всъщност "играта" излезе през 2004, но съдейки по темите в "Игри" сте я попропуснали :twak: Както и да е, правена е като за начало за тактически симулатор на американската армия, но след това я издадоха като самостоятелно заглавие. Култова е просто, аз като последния тежкар реших да се пусна на последната трудност "Автентична" и от 5 часа седя на първа мисия, няма минаване и това е. Разполагате с два отряда "Алфа" и "Браво", които можете да контролирате от 3Д пърсън перспектива. Освен като тим, можете да давате и заповеди на отделните войници. Групите са по 4 човека, лидер, поддръжка, гренадир и райфълмен. Място на събитието е измислена държава, която обаче прилича много на Ирак , музиката и въобще цялата атмосфера напомня на "Блек Хоук Даун". Ако ви ранят човек, можете да го влачите на гръб и т.н. Въобще има много какво да се каже, но горещо ви препоръчвам да я изиграете лично, аз специално не бях срещал подобно животно, просто е много добра. А да, има и мулти, можете да играете само Кооперативно, като си поделяте 2-те групи и можете да изиграете цялата кампания.
    Повече инфо тук: Gamespot
    Този който я е ревюирал, е могъл да й даде много по-висока оценка, просто симулацията е направена за изключително тесен кръг от играчи.
    Официалният сайт тук: Full Spectrum Warrior
    "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

    #2
    Забравих да спомена, че съвсем наскоро в Русия излезе алтернативата на "Full Spectrum Warrior" под името "Алфа", проследяваща създаването на спецгрупата "Алфа" - от Афганистан до Чечня. За съжаление се разпостранява само в Русия :shrug:
    "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

    Comment

    Working...
    X