Ех, да си знаел да го продадеш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новини
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Някой е направил куп стари игри във вариант за игра през браузър. Цивилизация I, Цивилизация II и куп други.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Страшен косплей! (малко 18+) - а новината вероятно сте я чули"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Ревю на полската игра "Курск" - некрасива, с евтини ефекти - но неочаквано адекватна на историята"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Голяма похвалба на Mordhau (рус.) - мрежов бой с хладно оръжие в Средновековието, много била добра бойната система."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Е не - тия просто лазят на хората по нервите (рус.) Или са се готвили за 15-годишнината на играта - то и WoW избиха рибата с техните Classic сървъри - за нула време надминаха Fortnite на стриймовете."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Нова игрица:
Cauldrons of War Barbarossa is the turn-based strategic wargame you will launch whenever you want your WW2 shot but don't have time for a monster strategy game.From June 1941 until the Battle of Moscow, play the USSR or the Axis forces in one of the largest and bloodiest operations in history.
We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
Comment
Comment