Излезе в ранен достъп новия Master of Orion (издатели са тези, които правят World of tanks). Аз имах известни надежди, че поне това "съживяване" на нещо старо и златно може и да се получи, но не е, доколкото мога да преценя. Поредните хора с идеи как е трябвало да се направи, идеи от типа на "да опростим извънземните раси" (вместо десетки различни перкове и умения, засега са останали само по две, които се избират в началото и това е), тактическите сражения не били важни, никой не ги бил играел (като резултат, пределно опростени такива), опростяване на дизайна на корабите и прочее веселяшки неща. Току виж оправят нещо през следващите години, но не ми се вярва особено.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новини
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Аха, тя и старата беше малко "анимационна" като графика, но по-"дарк". Новата е дразнеща.
Междувременно, излиза в ранен достъп една друга игрица, котя изглежда да може и да се окаже забавна: простичка, донякъде като дигитална настолна игра - Last days of Old Earth. Мяза ми на нещо като опростен "Хируос" в бъдещето (постапокалиптичен сетинг), макар че в основата е една интересна "картова" игра.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение3:0, $1 млн в джобчето на Гугъл и кой откъде е.
http://www.independent.co.uk/life-st...-a6927356.htmlThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Да, видях ви във фейса, че правите нещо. Аз съм навит за всякакви настолки, не само за тази (макар че и тя ми е интересна). Даже мислих да направим някакъв подраздел на "игри" специално за настолки (хем и за уговорки за игри, хем и за ревюта и прочее). Варианти за място може да се измислят много.
Comment
Comment