Има ли някакъв начин да се увеличи разделителната?? По дефаулт е някаква гадост
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
HoI II: България - велика сила!
Collapse
X
-
Честно казано ми е трудно да си представя, че след изнесената в тази тема информация, някой може да каже това:ю
аз така и неразбрах за коя игра говорите как не ми е попаднала още също незнам я даите малко инфо..
Paradox Interactive is a world leading PC games publisher known for games such as Cities: Skylines, Europa Universalis and Crusader Kings.
И оше една връзка към ревю на играта:
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
И аз най-сетне се сдобих с играта (благодарности за Воланд, който пусна връзка към играта). Нещо много военна , повече ми харесваше стила на "Виктория".
За какво ми е една провинция като от нея не печеля нито ресурси, нито има начална индустрия, нито човешка сила? Щото петричка област е такава.
А турците горките - ми те имат 10-15 ИК и много малко ресурси, нещо много слабички са ги направили. И при това положение има ли смисъл да се нападат? Какво печеля от "празни" провинции? И от къде на къде не можеш да увеличаваш добива на ресурси в провинциите??
Икономиката е глупава, парите не ти трябват и направо преразпределяш индустрията дори и политиката ти (която може да се променя само веднъж годишно???) да е за свободен пазар.
През по-голямата част от времето нямам какво да правя, пускам на най-бърза скорост и пак се чака много време. "Виктория" определено беше по динамична.По моя преценка съм обективен.
Comment
-
Ми на мен ми се струва ок, след като се пробвах с Русия и слабо казано се побърках от многото области, се спрях на България - там 6 области са си къде къде по-лесни за контролиране. За една година развих пехотата до стандарт '36, също така авиацията я вдигнах едно ниво, и танковете са на Great War. Дипломацията е ок, само с гърците е на минус, но поне търговията и производството ги закрепих на "зелено".
Хехе, пробвах да нападна Гърция след като записах играта, и настана една какафония - подпалих половината Европа ))))"I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
Comment
-
Last edited by Ky3Mu4; 14-02-2005, 18:41."I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
Comment
Comment