Съобщение

Collapse
No announcement yet.

HoI II: България - велика сила!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

HoI II: България - велика сила!

Ако искате, може тук да обсъдим какво да има България, за да стане "игрална" държава, с достатъчно индустрия и ресурси, така че да може да воюва наравно с по-големите държави. Какво ще кажете да пробваме? След това аз ще направя необходимите промени във файла с ресурсите и провинциите и ще го кача на някое видно място
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Да, това е добра идея. Според мен е необходимо малко да се качи добива на ресурси и да се повиши индустрията на провинциите може би с поне 2 единици. И малко да се пипнат стартовите ресурси.

Comment

Тоест, да речем грубо чистата индустрия да е около 100 единици, като се има предвид, че двама от българските лидери свалят крайното количество IC с 15%.
      Да се направи съответното количество реурси, без петрол.
      Мисля да добавя едно-две качества на научните екипи, че кой знае защо са съсредоточени почти единствено върху авиацията.
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Яко се зарибих с тая игра.В момента играя с България,обаче е доста трудно-индустрията е слабо развита,а и както казвате научните екипи са с доста ограничени умения,също някои лидери редуцират доста от показателите.Стартира се с пехота от 1918г.,механизирани части никакви,нито авиация.Иначе историческата достоверност е на ниво.

Comment

Ако успея, ще направя един модифициран вариант за България и ще го кача днес или утре тук. И да видим кой каква част от света ще успее да превземе.
          Проект 22.06.1941 г.

Comment

много е грубо да се дига ИК-то на 100 баси!
            то тогава другите държави наоколо ще бъдат изметени като стой та гледай...
            My sword shall not sleep in my hands!

Comment

Много ме заинтригувахте с тази игра, да знаете. Тук в Германия виждам само първата част, ако някой знае откъде мога да си "намеря" втората, нека ми драсне два реда на лична. Предварително благодаря!
              "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Crusader написа
                много е грубо да се дига ИК-то на 100 баси!
                то тогава другите държави наоколо ще бъдат изметени като стой та гледай...
                И да и не. Днес ще гледам да кача един такъв файл, пък ти се пробвай да изметеш всичките ни съседи, примерно да ги анексираш.

Кузмич - тъй като от там няма как да видиш тукашните адреси, може би трябва да питаш сър Грей?
                Проект 22.06.1941 г.

Comment

Ми то аз анексирах Югославия,Гърция,Албания и Унгария.Румънците нещо много ми се опират,а пък турчолята пробвах,ама ингилизите им пращат помощ-разни бутанци,новозеландци и тем подобни.Малко с партизаните е проблем Сега ше спра малко със завоеванията та да си оправя териториите после ще видя

Comment

Още не е излязла играта тука, сигурно все още я превеждат. Пък и тоя род игри обикновено не се ползват с най-голям приоритет при издаването, та може да минат още месец два, ако не и повече, преди да я видим по магазините
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Към този пост съм прикачил едно архивче по темата, има и инструкции кое как става.
                      Attached Files
                      Проект 22.06.1941 г.

Comment

Ami mnogo silna stava Bulgariq, napravo nqma smisul da se atakuvat drugi durjavi, da ne govorim 4e ГЕРМАНИЯ ОТНОВО МИ ОБЯВЯВА ВОЙНА. Не е добре просто, а аз мога да стоя и да си трупкам дивизийки и до 40та година може и 100 да направя! Само дето всъщност ще ми свършат генералите. Пример:
                        1. Много ресурси има - за 1 година ми се покачиха над 60 пъти началните ресурси

Какво да кажа - аз и със старите си войски и ресурси ще начупа югославяните, само че заради пача ли заради какво ли винаги ми обявяват война Германците, после Съюза обявавя война на тях, Турчолята ме нападат и изобщо малко по-малко целия свят влиза във войната...ебало си е мамата ей!
                        Искам нова версия!!

Comment

Ами идеята е с тези ресурси и тези сили да отбиеш турците и германците . Би трябвало да можеш да ги спреш, особено ако са заети и срещу СССР. А за това кой те напада - не знам как си си направил настройките. Да не би да си сложил AIто на най-агресивната степен?
                          Проект 22.06.1941 г.

Comment

messire Woland написа
                            Ами идеята е с тези ресурси и тези сили да отбиеш турците и германците . Би трябвало да можеш да ги спреш, особено ако са заети и срещу СССР. А за това кой те напада - не знам как си си направил настройките. Да не би да си сложил AIто на най-агресивната степен?
                            Не! АИ-то е на УЕАКАНИНГ, ама аз НЕ ИСКАМ да се бия със Германия а да се джойна към Аксис и да чупа алиес наред!
                            Май ще чакам да стане 39та година и когато Германия нападне полша и аз ще се изсипя със 100+ дивизии от България във всички посоки :Р

@Voland можеш ли да ми дадеш АйСиКюто си че го заебах някъде...
                            Last edited by Crusader; 08-02-2005, 15:41.

Comment

Всъщност, аз при всичките си действия с България изчаквах да стане някакво голямо събитие, война например и тогава и аз започвах война
                              А другия вариант е с търговия да си оправиш отношенията с великите сили за да не се стига на по-късните етапи до война.
                              Проект 22.06.1941 г.

Comment

Working...
                              X