Играли ли сте някоя от частите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Disciples
Collapse
X
-
2-ката. Много ме кефи, най-вече защото съм фен на походовите стратегии. Някои хора не харесват как се водят битките, тъй като до голяма част изходът зависи от късмета, малко от рода: Бият ли те първия път, пробвай пак, и после пак, и пак... докато не биеш Но определено си има своя чар!"I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
-
И аз играя втората част и много ме кефи. Играта е много добре пипната, преди всичко като атмосфера (основната причина, поради която я играя всъщност), графиката й е перфектна като стил. Битките й са определено по-добре реализирани, отколкото тези в споменатия "Warlords" (т.е., контролът е малко по-голям), но не битките са основното в тази игра, а по-скоро старетгическата й част, която според мен е проста и добре реализирана, като същевременно може да бъде достатъчно трудна на моменти. Тъй или инак, в тази игра основното е атмосферата и ако не те грабне поначало, вероятно няма да ти хареса самата игра.
Comment
-
Soul_Hunter написаАз лично съм играл и двете части.но определено expansion-a на 2-ката с елфите е добър особенно ме надъхват имената на демонските магии както и сравнително лесната игра с Death...Warlords играх лятото 3-ката като не съм впечатлен от външният вид определено макар да не е лоша игра"I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"
Comment
Comment