Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of Warcraft

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Да точно мислил да дава земята под наем и такива ми ти глупости направо да паднеш.А по горе писах че играя с орк а това не е вярно и не знам защо съм избръщолевил подобна простотийка.Играя с таурен уориър за сега е скромно 10 левъл а на тази игра куестовете са нещо безкрайно и постояно се добавят нови както и такива специфични за класа расата професията и нивото на героя(новак съм все пак в он-лайн игрите единствено малко Ултима съм разцъквал)
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Купих си акаунт за европейските сървари и за това малко позанемарих форумите но какво да се прави мания От уориъра се отказах нещо много е скучна играта.Сега съм орк хънтър и за два дни качих 14 левела съвсем самичък.Много силен и разнообразен герой:има си гадинка която да се млати има си различни видове стрели и разни екстри но уменията му за меле за гола вода.Абе бия с по 2 3 левела по високи гадини нещо невъзможно за уориър или магиосник да речем които едва бият собствените левели(на начален етап на игра).Някой ако иска да се засечем "в другия свят" ника ми е като този тук.Lock Tar Ogar
      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

да то мераци да я играем има дори се появиха и сървъри вече ама пари няма пък и 100 лева за една игра и по 14 на месец аа не съм луд пък и беден студент съм...
        Араслан ако познаваш света на warcraft трябва да знаеш че хънтърите са силни и все пак наи силен си остава нощен елф хънтър..това е лудница а ти по добре пробваи орк шаман или по добре warlok ще се побъркаш и те са доволно силни.
        bulgaria on three seas

Comment

Ами с хънтара е най-разнообразна играта слагаш капани имаш си животинка различни видове стрели и някои за близък бой макар че ловеца е най-слабия играч в близкия бойВчера направих първия фраг убих жена поп 21 левел(бях 19) и след това още няколко рога ама кой ти ги гледа 1 е най-важен

Comment

А извинявам се, че пиша офтопик.Някъде във този форум бях видял емотикон-едно човече на кънки, което стреля.Някой да знае къде мога да го намеря?:weird:
            Иначе играта е наистина хубава, играл съм я само по клубовете за съжаление, защото нямам време в къщи.
            Let's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:

Comment

WoW ?

е .. някой ?

Comment

Някой какво?
                Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                きさまはしんでくださいませんか
                [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Оф гледайте като пускате теми дали вече няма такава!!!

Dibo: Слях темите в една
                  Last edited by dibo; 28-04-2005, 10:15.

Comment

Меко казано не понасям неща свързани с орки, елфи .. рингове на Толкиновци .. и друга подобна плява.. да не говорим че имам алергия към жанра РПГ... но.. след едномесечна борба се зарибих по УоУ .. изръсих се 150 левчета.. и разцъквам при първа възможност .. цялата ни фирма има гилдия.. .. ужас..

бтв играта ми хареса точно защото не е РПГ в пълната си сила..( може би точно ''повърхностната полугфабрикатщина ме задържа'' ) тъй като аз имам алергия към досадните и прекалено усложнени игри .. пример Моройнд...

Comment

И на мен много ми се играе УОУ , само че 150 кинта ми се виждам доста

Comment

Играя играта вече почти месец, определям се като пълен ламер и прочие. И все пак мога да кажа, че лично за мен играта е невероятна, поглъщаща.. Огромен свят, със сравнително много възможности, много приятни часове прекарах циклейки играта.

Baga-Tur написа
                        И на мен много ми се играе УОУ , само че 150 кинта ми се виждам доста
                        Има един български УОУ портал, wowbg.com, ако не греша де. Предполагам без проблем ще намериш из форума на този сайт хора които си продават игрите и акаунтите, така че може да налазиш игра на по нормална цена. Иначе, най- добре е даден акаунт да го делиш с поне още един човек, освен времето за игра, така ще можете да делите и парите.
                        "На рилеца герой
                        титан калимански,
                        герой от Булаир
                        с гърди от желязо
                        и воля от гранит."

Comment

аз имам 12 лвл дроидак в кеатебг елате ми повече това е истинският герои имам познати от оригиналниа тука се играае предимно там скоро и мене може да ме угрее да ми дадат пасса на един акк а иначе това са хората с които се познавам
                          Бонуса 60 лвл ъндед роуг играеме от една зала с него
                          а и с баланар 60 таурен вариор-дваамата са от пианската гилдиа на беатрикс и разни други като се сабереме ме ставаме цел куп говеда
                          още никове бистмастер
                          Last edited by piko1; 03-08-2005, 08:24.

Comment

Working...
                          X