Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Симулатори

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

E kато има острови няма как без кораби, и то зависи от трудността и дали на мисии си тръгнал, принципно там войната е като в реалният живот, скъпа и и ска дълга подготовка, а транспортните кораби могат да се пуснат автоматично да вървят и си се занимаваш със строенето на града и доставка на нужните стоки. Много силно ти препоръчвам второто Ано, голяма зарибявка а грАФИКАТА НА КЪЩИТЕ Е СТРАХОТНА И СУМА НЕЩА СИ ЩЪКАТ ПО ТЯХАН СИ РАБОТА, СТРАШНО МНОГО ВИДОВЕ ПРОМИШЛЕНОСТ, МЕН МНОГО МЕ КЕФЕШЕ ДА СТРОЯ ФЕРМИ И КИТОБОЙНИ ФЛОТИЛИИ.
    а НА рИЦАРИТЕ А ЗНЕ ГИ ХРАНЕХ С НАДЕНИЧКИ, САМО ХЛЯБ И БИРА, МЕН ТАМ МНОГО МЕ КЕФЕШЕ ЧЕ ТИ ДАВА ЗА КАКВО СИ МИСЛИ ВСЕКИ ПЪК И ЗВУЦите си бяха супер, много ме кефеше какплямпа рицарят, също и постройката на всяка къща.

Comment

Ето, видя ли че в крайна сметка и ти говориш за електрическо влакче
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Да, в крайна сметка все за това става въпрос .
        Гоги, това с мнението на всяко човече го имаше и в "Цезар" - кликваш върху някой, дет щъка и той я ще напсува управата на града (най-често) или пък ще каже какво го вълнува, какво не е на ред в квартала или в работата му и така . Инак несъмнено "Рицари и търговци" си бе забавна като колорит игрица (особено когато гражданите поред се отбиват в гостилницата, обаче няма храна и те се разхождат с балончета с нож и виличка, като постепенно се ядосват, а след време почват да загиват от глад).

Comment

Всъщност, точно си спомням, как Т-72 (дето нещо отдавна не се е вясвал на форума) ги чегърташе тези пусти "Рицари и търговци" и се опакваше, как им завиждал на ония дебелаци, дето час по час се отбиваха в кръчмата да набиват наденици.
          Симулаторите на град (и провинция) имат май и едно допълнение, което аз така и не играх, "Pax Romana". Ако някой го е виждал, ще сподели ли?
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Е да ама в Цезара все едно и също ми дрънкаха, а и обемът на търговията там е ограничен, не че и така не се чудех какво да ги правя парите, всичко беше павиран, пък и ресурсите ми се виждаха малко,
            А в Рицарите много ме кефиха как дрънкат единцте, голямо густо, мног баха надъхани, само Лордс оф дъ Реалм можеха да се мерят.
            А за Сивсититата, На предното беше безумно тупо че ако си направиш нещо по-хубавичко веднага ти дотърчаваха уфотата да ти го гръмнат, и няма опция да ги изключиш, пък и земетресенията и разни други катаклизми бяха нереално чести а икономиката детинки проста, имах толкова много пари че почнах да строя планина вединият край на картата, исках да построя планински курорт, ама не благоволи да ми се появи сняг пък и много стръмно стана и нямаше как да закарам шосе, но струваше по 500 000 на ниво да я вдигна.

Comment

Май от тези симулации, единствено "Stronghold" и продължението му, успяха да ми задържат вниманието...
              "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Gaden Gogi написа
                Анотата, особенно последното, истинска пазарна икономика, .
                еее, къде я видя таз пазарна икономика в Ано, всички сгради са държавни (т.е. твои), няма безработица, не можеш да променяш никакви цени в твоите градове, данъци няма...
                По моя преценка съм обективен.

Comment

В Ано, безработица има, а Стронгхолд е нещо като нищо, безумно малки карти, аз на нея градът не мога да си събера к'во остава за войване, а ако се пускаш на обсада докато сколасаш да си дръпнеш войските те половината измрели, защо? ами защото картата е толкова малка че те пуска направо под стените, а и няма много място където да се дръпнеш, абе простота.

Comment

Gaden Gogi написа
                    В Ано, безработица има, а Стронгхолд е нещо като нищо, безумно малки карти, аз на нея градът не мога да си събера к'во остава за войване, а ако се пускаш на обсада докато сколасаш да си дръпнеш войските те половината измрели, защо? ами защото картата е толкова малка че те пуска направо под стените, а и няма много място където да се дръпнеш, абе простота.
                    Изглежда не си играл "Crusader"-a
                    "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

мисля, че играх ано 1602 и там безработица нямаше, въобще можеш да си признаеш, че това зьа пазарната икономика си беше глупост .
                      По моя преценка съм обективен.

Comment

Working...
                      X