Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Sudden Strike II

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кашиците и в Блицкриг и Съдан Страйк са много некадаърни избщо нямат тактическото значение което имат в дейвствителност(освен това че са пушечна мръфка)
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Araslan написа
      Кашиците и в Блицкриг и Съдан Страйк са много некадаърни избщо нямат тактическото значение което имат в дейвствителност(освен това че са пушечна мръфка)
      За съдън страйк си прав, обаче в случая с Блицкриг не е точно така. Как ги ползваш заедно с танковете или сами? Ако ги пускаш да търчат сами особено срещу по-силно укрепени цели поне гледай да правиш така, че целта да "омекне" - добра работа върши реактивна артилерия, щурмови самолети, а и тежката артилерия(много обичам да гръмна с ТОР по някой бункер - екрана се тресе )
      Я да те питам и аз нещо - чувал ли си за друг експанжън на Блицкриг освен Total Challenge?
      Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Хе хе няма какво да чувам аз си цъкам на Burning Horizont от около два месеца.Ами кашиците сами никога не ги оставям защото някое картечно гнездо ги прави пепел за секунди.Танковете пък оръдията ги пръскат като круши така че гледам постояно воиската да е семесена да направя един истински Блицкриг
        ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

а, бе има си кашик и кашик, в съдъна от първа версия още, снайпер с офицер в спарка са си баси компанията, картата ще обиколят два пъти ако си ги къткаш и ще изпонатръшкат де що...
          командото също беше добо за завземане на оръдия, особено от две страни.
          А и без пехота танковете са малко като къртици както е известно в таз забавна игрица дето ми изяде половината от младостта, ей!

Comment

Araslan написа
            Хе хе няма какво да чувам аз си цъкам на Burning Horizont от около два месеца.Ами кашиците сами никога не ги оставям защото някое картечно гнездо ги прави пепел за секунди.Танковете пък оръдията ги пръскат като круши така че гледам постояно воиската да е семесена да направя един истински Блицкриг
            Oт къде си го дърпал Burning Horisont?
            Can't talk! Got to Shoot!

Comment

В повечето фрии-зони го има
              С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Аве добра е игрицата,доста часове съм прекарал с нея, ама като излезе Блицкриг направо я забравих.Гледах наскоро едни скрийншотовец за Блицкриг 2-направо красота. Има едни нощни сражения-бижу( танковете си имат фарчета),а пък експлозиите са много красиви. Не знам обаче кога ще я пускат.Също и видях скрийнове на Sudden Strike III-доста по-добре изглежда(вече е триизмерна).

Comment

Нощни сражения?!?Е не само, че е 3Д, ами остава и тва да сложат

Comment

Hussar написа
                    Нощни сражения?!?Е не само, че е 3Д, ами остава и тва да сложат
                    Сериозно бе човек!И аз като видях скрийновете се шашнах-супер гледкаЕто ти един:
                    Attached Files

Comment

Ето и място, където има още картинки за играта:

Comment

Working...
                      X