a kakvo shte kazete za novata Sudden Strike II tq e mnogo realistichna i ima pochti vsichki ispolzvani urazia prez vtorata svetovna voina kakto i vsichki edinici
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Sudden Strike II
Collapse
X
-
Sudden Strike II
Незнам какво искаш да кажеш с това , че е реалистична. Не съм чувал един единствен пехотинец да стреля по превозвач с 50 човека вътре и да убие капитана на лодката, след което тя спира ф открито море и фсички хора на нея са обречени , защото няма кои да ги стовари на сушата и ф последствие ги губиш. Само ако мога и да добавя - нито един возещ се войник не отвърна на огъня от превозвача. :|20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
-
Хм, чудя се защо излизат изобщо такива игри. Може енджина да е добър, графиката също, но когато видиш изкуствения интелект на противника, просто можеш да умреш от смях. Така че аз не бих бил толкова ентусиазиран относно судден стрике. за жалост не знам как стои въпроса с multiplayer- a,но едва ли и той очарова, имайки пред вид single player-a!!!Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
Съдън 2 беше най-голямото разочарование на 2002 за мен. Отвратитела система за поражения, уникално тъп ИИ, бескрайно скучни кампании, истьорически абсурдни мисии, остаряла графика, искуствено усилена Германия. Стига ли ви? Мога и още.
:evil: :evil: :x :x :xСпасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Супер си е игричката. Първо, това е само ИГРА. Какво наистина очаквате като реалистичност? Колкото до АI-то.. ами загуба на време е да се играят такъв тип игри singleplayer.
Ако някой иска да се пробва на multyplayer срещу мен ще види играта под съвсееем друг ъгъл, и през сълзи най-вероятно :twisted:
Играта не се харесва предимно на хора, които юрват една дузаина яки танкове срещо противника и смятат че е ненормално две добре разположени оръдия да ги направят на скрап. Сержант Уханов, това не са ти ултралиски или арчони :lol: :lol: :lol:Не оръжията,а хората убиват. И да не забравямe, че войната е нещо наистина ужасно!
Comment
-
Играта до излизането на Blitzkrieg ще си остане за мен най-близка до реалността (от техническа гледна точка) стратегия в реално време.
За мен най-големия проблем в тази игра е пехотата. не съм съгласен толкова саката пехота да има - бързината на стрелба на повечето машини е издокарана горе-долу ,а срещу нея настъпва пехота със скоростта на... бомбардировач, който се опитва да излети, но е с включена спирачка... Просто в тази игра пехотата се движи толкова бавно, че сигурно едно ято пилци ако прелети над тях, ще успее да нанесе поражение с товара си от "бомби"... има още много проблеми играта, но за тях по-късно...20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
Comment
Comment