Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Utopia-a world like any other

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Utopia-a world like any other

games.swirve.com/utopia

Опитайте велика игра прочетете Guide първо и вижте за какво става вапрсо

mnogo dobra online forumna igra vseki da q probva ste se zaribi az li4no q igraq imam provinciq vuv the world of legends survera v kralstvo 11:39
    ako nqkoi ima nujda ot suveti...
    bulgaria on three seas

Comment

Абе я обяснете по-подробно за регистрацията, че нещо не става.
      Иначе това ме заинтересува - Utopia е любимата ми дума

Crematory - Utopia
      "Нима, Създателю,
      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
      мигар аз самият съм те молил
      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Kakvo to4no iskash da znaesh za registraviqta ..populni vsi4ko ...dai si maila..24 4asa sled syzdavaneto ti iska code koito e izptraten na maila ti,ama gledai da ne e mail.bg tam ne prashtaha predi .AKo ti trqbva beshto drugo i ne razbirash angliiski vlez v IRC #utopia

V kraen slu4ai me potyrsi az sam Soul_Hunter

Good LUck

Comment

Все пак ползвайте форумната кирилица.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Добре просто не бяхте ми правили забележка до сега

Comment

Във форума имаше вградена кирилица, все още не съм я сложил отново. Иначе по принцип си се пише на кирилица тук.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

igral sym q no nikak ne me vpe4atli
                nai ve4e zastoto nqma nikakvo podobie na karta
                kyde kyde po interesna e imperialconflicta... karta,razstoqniq, flota si pytuva, moral na armiqta, naistina teamwork (bez nego nisto ne se postiga),voina bez podgotovka i pravilno planirane obiknovenno se prevrysta v pogrom, edinstveniq nedostatyk e 4e ako se zaribish ti otiva vsi4koto svobodno vreme 4e i ne samo to )))))

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

:wall:

за какво си играх да слагам кредора!!
                  albireo написа

Comment

ne znam s kakvo sym te zasegnal imperial
                    nqmam ideq kakvo e tova kredor a ako slu4aino nqkyde ima na4in da se kirilizira napisanoto to predpolagam 4e ili az sym typ i nesto ne shvastam ili e slojeno nqkyde kydeto 4ovek da ne moje da vidi kak stava
                    i imai vpredvid 4e az ne sym spec po kompove i internet 4e da se sestam sam kyde moje da ima slojeno takova nesto
                    za takiva kato men im trqbva edin golqm znak " -> " koito da so4i kyde e tova nesto i kakvo e zastoto nqmam navika da natiskam nesta koito ne sym siguren za kakvo sa

ааааааааааааа къде било и какво било...
                    ами то Империал аз рядко си преглеждам постовете преди да ги пусна че да разбера какво е това Кредор и къде си го скрил :о)))))))))
                    предполагам че има и доста други като мен така че ти предлагам някъде другаде да го сложиш кредора или да махнеш постването директно

Comment

:aaa:

Няма къде другаде.

Има голямо съобщение във всеки форум относно кирилицата...

Ама ще го променя с детайлни обяснения щом трябва. (не се засягай )
                      albireo написа

Comment

хич не се и засягам
                        дори би трябвало да си доволен че още преди да си сложа някакъв кирилизатор щом се конектна към нета след преинстал на Win-а бързам първо да прочета какво става тука и едва след това се продължава с инсталирането на другите глупости които ми трябват за нормално сърфиране

Comment

:imperial::tup::mhehe:.
                          albireo написа

Comment

Working...
                          X