Съобщение

Collapse
No announcement yet.

European Powers 1880-2

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

European Powers 1880-2

Предполагам че тази игра може да заинтригува някои хора от този форум
    не казвам че е върха в тази област но определено ми беше интересно да я играя предната година
    доколкото разбрах се замисля рестарт и нов рунд....

опса забравих линка да постна

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Ако е като игрите на ИГШ - просто не си заслужава. Но като гледам, водещите там са други. Така че може и да си струва.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Нещо на руски ама май си струва...

честно казано мисля че не е от тях макар че там видях за тая игра преди време но оттам само набираха играчи, така че не мога да твърдя със сигурност че е като на ИГШ
      но определено за мен си беше забавно а се надявам и че ще продължава да е
      предлагам ако искате да се организираме 3-4 човека да заграбим балканските държави и да направим балкански съюз
      определено ще бръкнем в здравето на някои хора там предполагам

Comment

ОК, аз съм за. Обаче, малко съм зле със свободното време за да водя отделна държава, та затова имам друго предложение . Та, искаш ли дипломатически съветник да речем? Нещо като външен министър.
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

честно казано мисля че не е от тях макар че там видях за тая игра преди време но оттам само набираха играчи, така че не мога да твърдя със сигурност че е като на ИГШ
          но определено за мен си беше забавно а се надявам и че ще продължава да е
          предлагам ако искате да се организираме 3-4 човека да заграбим балканските държави и да направим балкански съюз
          определено ще бръкнем в здравето на някои хора там предполагам

Comment

аз бих се включил но трудно им разлбирам аргото, не съм стъпвал в Русия

Comment

Ще превеждаме, няма проблем
              Проект 22.06.1941 г.

Comment

бе недей така, книжки чета, говоря го, ама московски сленг... ше извиняваш

Comment

ами за велика сила трябва отбор от 3 души
                  либерал консерватор и националист (премиер министър, министър на външните работи и още някакъв не знам какъв точно защото играх обикновенна държава)
                  не е наложително в същия ред и да са постовете но идеята е трима за велика сила и по един играч за другите държави
                  така че ако искате трябва да се организираме малко по бързо и да прилапаме някоя велика държава докато не са дали заявкитезасега като гледам Германия Италия Русия и Австро-Унгария няма нито една заявка така че ако мислим тримата да се пробваме не е зле да побързаме

Comment

Среща на форума?

Ами, защо не. Ти избери държавата, на мен в момента ми е все едно. Даже, ако е по-слаба, дипломацията ще е по-интересна . В този ред на мисли може би ще е по-интересно да сме с Италия или Австро-Унгария. Но и с Русия ще е интересно, макар че ми е странно как още не е заета. Ще е забавно обаче в руска игра Русия да се управлява от българи.
                    Проект 22.06.1941 г.

Comment

ок пратих една заявка за отборно участие и ако не измислят някакави спънки сме записани
                      само ми пратете пощенските кутии от които ще играете и вземете изтеглете инфото за играта

карти, правила и т.н. и горе долу ги разучете че хич не са малко (и аз все още ги уча)

Comment

КАзвайте отвреме на време как върви, а може после и да напишете един афтер екшън репорт
                        XV mile the sea brode is
                        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

danitz@mail.bg, danailissimo@yahoo.com бройте ме за консерватор, ако става, Франция или Англия взети ли са?

Comment

за Франция и Англия вече има кандидатури
                            така че както казах остават Германия,Русия,Италия и Австро-Унгария
                            за мен е почти без значение коя ще е
                            щом със малка Япония ми беше интересно та камо ли с някоя от великите сили
                            значи ролите са консерватор,либерал и националист
                            а постовете Премиер-министър, Министър на външните работи и Военен министър

Comment

m_kamerer@mail.ru
                              Игралното име ще си го избера като набележим държавата. Давай ако искаш да е Руската Империя. Може да бъда негово превъзходителство Израел Мойсеевич Алимханов, външен министър.
                              Проект 22.06.1941 г.

Comment

Working...
                              X