BulSoldier написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Silent Hunter III
Collapse
X
-
мда и аз се чуъдя какво означава зачеркнатата иконка с торпедо
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
-
Когато пускаш мисия има едни проценти долу и пише change realism или нещо от сорта.Ето там има опция за много неща.Препоръчвам ти ако ще играеш играта да си изтеглиш GWX 2.0
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
Comment
-
Значи инсталирах си играта, поиграх малко и имам няколко въпроси:
1) Започнах кариера и ми дават някакви мисии, в които трябва да отида до дадено квадратче на картата и да патрулирам за 24 часа. Сигурно вече минах 10ина мисии и искам да попитам как да изпълнявам някакъв друг тип мисии?
2) Разгледах менюто в кариерата и видях че има там различни водове подводници. Мога ли да карам някоя от по модерните или трябва да си стоя със старата бракма
3) Старата ми подводница няма Deck Guns. Мога ли аз някак си да и сложа?
Мерси предварително!
Comment
-
Първо ванилата (демек без модове) е доста скучна и лесна.
Мисията винаги е да патрулираш зоната 24 часа след това имаш свободата (ако горивото и мунициите позволяват ) да правиш каквото искаш.Само тип 7 и 9 имат палубно оръдие.Различните разновидности на тези две могат да бъдат "ъпгрейдвани" с различен вид ПВО , хидроакустични уреди, радари и тн.Това става когато бъдат създадени и струват ренаун.Той се получава като минаваш задачата и броя на кораби (+тонажа) които си потопил.
ПОдводниците могат да се сменят,на оргинала не знам точно каква им е схемата и коя,къде и кога става достъпна.
ето този мод го препоръчвам,огромен брой промени и правят играта нещо уникално.
Comment
-
BulSoldier написаПърво ванилата (демек без модове) е доста скучна и лесна.
Мисията винаги е да патрулираш зоната 24 часа след това имаш свободата (ако горивото и мунициите позволяват ) да правиш каквото искаш.Само тип 7 и 9 имат палубно оръдие.Различните разновидности на тези две могат да бъдат "ъпгрейдвани" с различен вид ПВО , хидроакустични уреди, радари и тн.Това става когато бъдат създадени и струват ренаун.Той се получава като минаваш задачата и броя на кораби (+тонажа) които си потопил.
ПОдводниците могат да се сменят,на оргинала не знам точно каква им е схемата и коя,къде и кога става достъпна.
ето този мод го препоръчвам,огромен брой промени и правят играта нещо уникално.
http://thepiratebay.org/tor/3932436/..._2.0_Expansion
Comment
-
Ама на стока ли играеш ? (немодната)
Пробвай горния линк и ще видиш какво означава зор,особено след '41.
Бтв препоръчвам да не се играе на много висока компресия (1024/512) а на по ниска от сорта на 256 или 128.Защото иначе на 1024 почти е невъзможно да срещнете самолети.Просто лага от копютъра неможе да смогне и не ви засичат.Това е от самия енджин.Отнема повечко време при ниска компресия но гарантира повече реализъм.
OLC GUI (1.1.4)
този мод също е доста хубав,добавя реален начин на вземане на данни(доколкото ми е ясно по начина показан на този мод са се правели отчетите на позите на целта тогава).
Хубаво е да имате и openhatch mod и JSGME. Второто е нещо като инсталер за модовете които си нямат и е доста полезно.
SH3 commander добавя много удобни екстри.
Които досега не е играл GWX ще види че това е нова игра.Аз съм още на 1.03 и нямам възможност да изтегля 2.0,но там има още доста екстри.
Comment
-
Това е резултата от последния ми патрул. Sh3commander OLC GUI GWX1.03 100%
CAPTAIN'S LOG
AN 14 Ship sunk! S.S. Tiberton (Small Merchant), 2056 tons
23 Nov 1939
0311 AN 14 Ship sunk! S.S. Skagit (Tramp Steamer), 2073 tons
1045 AN 11 Ship sunk! S.S. Sheaf Crown (Large Merchant), 8758 tons
1338 AN 13 Ship sunk! S.S. R.M. Parker Jr. (Large Merchant), 8759 tons
26 Nov 1939
1802 AM 52 Ship sunk! S.S. Benvenue (Passenger/Cargo), 2087 tons
2211 AM 52 Ship sunk! S.S. Altamaha (Large Merchant), 10124 tons
2224 AM 52 Ship sunk! S.S. Royal Archer (Large Merchant), 10116 tons
Patrol results
Crew losses: 0
Ships sunk: 7
Aircraft destroyed: 0
Patrol tonage: 43973 tons
жалко че няма хубавото оформление на файла създаден от sh3commander.
Comment
-
Имам няколко въпроса относно Silent Hunter 3 и 4:
1) Имам проблем с потапянето на destroyer-и. Как да ги унищожа най-лесно?
2) Когато стрелям с оръдието към коя част на кораба трябва да се насоча и с какви патрони, за да причиня максимални щети?
3) На 4-рката, когато трябва да патрулирам в някое море, в квадратчето където има картинка на бинокъл ли трябва да патрулирам или в цялото море и за колко време?Last edited by kris4o1993; 21-06-2008, 17:26.
Comment
Comment