Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Silent Hunter III

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Да, това определено е проблем - много е лесна, поне в началния период. Аз съм декември 40та вече и се надявам малко да се сговнят работите вече, че досега беше адски скучно (от 12 патрула само веднъж въобще ме подгони дестройер и то веднага ме изпусна). А играя на 90% реализъм, само означенията на картата съм включил извън 100%тния реализъм.
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Това, че срещам С2-кораби и ги опуквам с оръдие зависи ли от процента на реализъм?

Comment

По принцип не, възможно е да опукаш такъв кораб с оръдието (макар че на истинско - хмммм...). Но трябва да имаш много спокойно море за тая работа, което в атлантика си е направо чудо. Иначе не щат твоите да слязат до оръдието, че го заливало водата
        Аз днеска имах бааааси изпълнението, полубъг, полу-луд-късмет. Един конвой го запнахме явно две подводници, като другата е ударила (или се е опитала) малко преди аз да засека първите кораби. Резултата беше, че единствения ескорт явно беше запрашил нанякъде да я преследва, а самият конвой беше в пълен хаос. В началото не можех да повярвам, че няма ескорт (междувременно изключвам и картата - 100% реал.) и първата ми атака беше подводна. Обаче в нейното течение (междувременно тя ме беше откарала посредата на конвоя и бях огледал всички кораби добре) забелязах, че явно няма такъв, при което след изстрелване на всички заредени торпеда просто изплувах по средата на конвоя и започнах с оръдието (беше късмет, че беше тихо морето, почти напълно огледало). Свърших мунициите за оръдието, презаредих торпедата, изстрелях ги и тях, въобще накрая нямах с какво гък да кажа. Обаче от конвоя не остана нищо, май само 2-3 крайбрежни транспорта ми избягаха. Тонажът за тоя патрул ми беше към 110 хил тона.
        Та такива ситуации ми се струват неизбежни в една симулация, особено такава базирана на съгласувани действия на доста единици (конвой) - леки бъгове в системата на играта. Малко развалят атмосферата обаче, ма какво да се прави.
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Преди няколко дена си "купих" 4ворката.Там всички гафове на 3-лошото озвучаване,голото морско дъно и др. са оправени.
          "Последните думи в живота на мнозина някогашни владетели са били: „Не можеш да ме убиеш, защото имам магическа... Аааргх!“"

Comment

Миналата седмица големи баталии бяха с тройката. Четворката, не върви на диймон туулс пък ме мързи и ми е свидно да троша DVD за нея. Такъв съм си, скръндза. Но тройката вече яко я разчовърках. Малко скрийнчета?

Comment

Четворката, не върви на диймон туулс
              при мен върви идеално. трябва да си с версия 4.08 и нагоре обаче.

Comment

Точно на 4.08 ме гепи, сигурно копието е някакво по защитено.Няма значка, и не ми се топят японци.

Comment

някой ще изкаже ли впечатления от 4-ката че PC-то ми е слабо и невърви добре...

Comment

Аз скоро си записах тройката и голяма гърмялка става.Обаче да питам използвате ли някой мод и кой ако да.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

сложел съм това U-Boat Battle In The Mediterranean(добавя нови мисии и подводници) + patch до 1.4b
                      4-ката изобщо не ми хареса,3-ката къде къде по добра и приличаща на симулатор :tup:
                      ако има някой желаещ може да пробваме multiplayer :mhehe:

Comment

Аз принципно съм навит, но трябва ли да мятам пачовете? Този, средиземноморския, е и с Констанца като база, нали?

Comment

von Danitz написа
                          Аз принципно съм навит, но трябва ли да мятам пачовете? Този, средиземноморския, е и с Констанца като база, нали?
                          трябва да сме с еднакви версии иначе няма да се открием(поне така си мисля)
                          Констанца я има да,който има желание за игра да ми пише ЛС

Comment

Това май са повече от работещите модове към играта http://www.subsim.com/subsim_files/patches2005_sh3.html

Comment

von Danitz написа
                              Това май са повече от работещите модове към играта http://www.subsim.com/subsim_files/patches2005_sh3.html
                              (в линка който си дал е много объркано пачове и модове)
                              ето http://www.silent-hunteriii.com/uk/updates.php
                              а ето и линк за U-Boat Battle In The Mediterranean(обаче е torrent)

Comment

аз за жалост съм в отчайващо положение на един комп играя играта от старата бракма ползвам нета и трябва новия да го нося на ремонт че на новия и монитора ми го дава розов... тъжна история.

Бтв някакъв бъг ли е или нещо аз бъркам че от първите подводници независимо че имам ефикасност на екипа при торпедните апарати докрай неще да зареди торпедата и само стоят чевените лампички и не светват зелени

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Working...
                                X