Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Shogun:Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Shogun:Total War

за medieval написахме доста голяма тема която явявайки се нещо като продължение на шогун изби рибата така да се каже..макар по добра като гамеплай medieval отстъпва тотално на шогун по атмосвера просто няма друга стратегия която така добре да интерпретира избраната тема..освен това е единствената по рода си която задълбава феодална япония аз като фен на книгата и филма "Шогун" много се изкефих и на играта..като цяло историите за самураи и нинджи са доста интригуващивидях че има близкриг история в картинки може да направя в скоро време същото и с шогун но ще трябва да потърся и малко литература която да отговаря на начина на изразяванеако някой иска да каже нещо за играта тук my е мястото(ще съм благадорен някой от модераторите да преведе тези писания на кирлица ако му се занимава)

Преведено с Kredor.com - Sir Gray
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Что сейчас читаю?

хм, някой знае ли работещ линк с работеща Шогун?
    свалих си я от фрее.техно, май, но нещо не работят .рар-овете. :roll:
    пък ми се доигра нещо японско.
    не, че не бих поиграл игра и за Китай - примерно наречена Маоизъм
    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

ами аз е имам на 2 диска ама у нас нямам нет иначе щяхме да измислим нещичко...иначе когато е играх за 1 път щях да падна от стола като почна 1 вносна музика 1 системи и тогава не бях виждал игра с подобна игрална концепция и много ме изкефи системата на битките...а ония пичага като заговори с тоя япоснки акцент в тюториъла и щях да се оженя за него много са яки и филмчетата в играта с нинджите и гейшите и много бях разоарован когато ги нямаше в Медиевал :x
      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

класика в жанра и начало на велики игри Total war-и

Comment

Working...
        X