Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Lock ON: Modern Air Combat.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Lock ON: Modern Air Combat.

Здравейте,

666те повдигна дума за Lock ON: Modern Air Combat.

'бах мама им на тия руснаци,
    страхотен симулатор са направили, според мене 8)

Търся си някой да ми развали впечатлението

Дайте съвети за използването на оръжията. С пилотирането се справям (горе-долу).
    Bellum Omnium Contra Omnes

prav si tva e nai-qkiqt simulator na koito az sum letql.prosto mi poti4at sulzi ot krasotata na grafikata

moqt suvet e da nau4i6 koq raketa za kakvo se izpolzva i kakva i e dalekoboinosta.su6to izpolzvai svoq wingman(neznam kak se kazva tva na bg)i mu davai zada4i da ti pazi gurba i tn

no i az imam vupros kak podqvolite da prezaredq SU-33 v vuzduha?neznam mu4ih go ot vsqkade no postonqno samoleta mi se sriva pordai niska skorost

Comment

Хм, аз като я инсталирах нещо не ме накефи. Графиката ми се труваше малко дървена, поне в сравнение с ИЛ2 де. Малко я заиграх обаче не ме напълни. Не знам, може би бъркам....
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

ne sam mnogo siguren ama mai izpolzva engine-a na il2.nali uj sa praveni ot su6tata kompaniq

Comment

да, енджина е базиран на този, обаче е развит. Играта на по-висока графика наистина изглежда красиво, обаче машината ми не стига за да се играе нормално примерно в 1024х768 в макс. графика, а и нещо доста ми забиваше.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

i na men otna4alo no mai sledkato d/l pat4a sprq.

Comment

а виж, не знаех за пача, ще пробвам
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

аз засега съм изцяло на ИЛ2, за ЛОКОН не ми стига компа
                а за това кое как се използва и за съвети се обръщай към =2IAE=

това им е сайта

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Браво, чиче :tup: :tup:

Мерси много :imperial:

Comment

no i az imam vupros kak podqvolite da prezaredq SU-33 v vuzduha?neznam mu4ih go ot vsqkade no postonqno samoleta mi se sriva pordai niska skorost
                    То тая игра е малко: а с другата ръка може666 ли да бърка666 яЙца :twisted:

Comment

Я някой да бутне едно рамо! Нещо май аз съм тъп, обаче как да му се не знае се бяга от ракети? На една две може и да се чупя, ако съм на границата на обхвата им и имам време да реагирам или пък ако е въртелив бой на къси разстояния, което обаче се случва точно никога, щото на средни разстояния няма никакво бягане! И кво то става баси хамалогията - редовно се свиткат един мой и един техен самолет взаимно и накрая който е с повече отнася победата. Никво място за майсторлък, за маневри, за мераклийство. В ИЛ2 кат ме чушнат поне знам, че оня е маневрирал по-акълийски от мене, в ЛокОн си е чист късмет някой да не те прихване. Или поне така ми се струва, казвайте ако има някакви тайни.
                      Аз запецнах на 3тата мисия от кампанията с ф-15 - там излитаме нощно време четирима души и трябва да прихванем уж 2 су27, 2 су24 и 2 су30. Но се получава, че всъщност те нас прихващат. Играх я тая мисия 20тина пъти и в 18 от тях онези взаимно сваляме по 4 самолета и ония побеждават с 1-2 останали. А в другите 2 случая стана луд късмет моите първи 2 АИМ120 да ударят и двете и после уингмана ми да чопне още 2ма, та с останалите се разправихме лесно.
                      абе накратко баси тъпата игра
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                      X