Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Call of Duty!!!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Call of Duty!!!

Просто нещо невероятно! :fire: :tup:
    ...но срещна отново очите му.Гледаха право в него,но виждаха нещо съвсем друго.Нещо в близкото бъдеще,което можеше и да е интересно,но не ставаше нито тук,нито сега.

http://www.boinaslava.net/forum/viewtopic.php?t=3149
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ами, да
      "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
      нека четат пред вратите
      нашата памет остъклена
      с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Между другото вече се разработва продължението на "Повика на дълга".Ако не греша се фирмата,която се е захванала с него е създала и (тъпия екшън...)"Завръщане в замъка Волфенщайн".
        "На рилеца герой
        титан калимански,
        герой от Булаир
        с гърди от желязо
        и воля от гранит."

Comment

да, доста ми хареса "Call of Duty", а колкото до "Волфенщайн"...така и не успях да мина един бос и просто я зарязах. тъй де, игрите трябва да носят кеф, а аз изключително не обичам да ме кил-ват постоянно
          Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
          каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
          каквито са мислите ти,такива са делата ти,
          каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

хм, аз къде оставих волфа не се сещам... май там дето като отвориш една врата и мръсните нацисти ( ) се крият зад някакви маси в дъното на открит коридор и почти нямаш шанс...

или не беше там

не помня
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Много му се издразних на Волфа че едно място просто не мога да мина - ако някой се сеща говоря за църквата след като вземеш една чаша подът се разцепва и долу се открива малка стаичка с две врати които не се отварят. Писна ми и вече година не съм я пипал.

Comment

То ако не се лъжа, и "Дългът" и Волф са на една и съща компания. И даже май използват един и същ Quake engine. А това дето идва трябва да е голяма работа, ще има битки с танкове и какво ли не още!
                Волф не е лоша, особено ако си сложиш god mode след определени нива Но Дютито е просто уникална, завладяваща игра, с атмосфера, просто те пренася "там"!!! 8) 8) 8)
                На нож!

Comment

Да за Call of Duty съм съгласен с теб. а се отнася до Волфа и той има добри страни - имаше моменти когато трябваше да светвам лампата... Тази игра трябва да се играе или през нощта на 100 % тишина или следобед докато си пуснал радио уредба видео и не ти пука дори Лох Нес да изплува от тоалетната.

Comment

волфа не знам ама не ми се стори чак толкова труден
                    вярно на места се озорваш но при добро използване на определено оръжие в определена ситуация винаги минаваш
                    Дълга... наскоро я превъртях и нея какво да кажа... вървиш пуцаш всичко живо де що мърда също не беше голяма трудност
                    предполагам че тия игри са по завладяващи в мулти да играеш срещу реален противник
                    сега мога да се оплача само че съм запецнал на някакъв Knights Of The Temple... е не става и това е като цяло нивата са лесни обаче накрая ти разказват играта вече седмица я мъча
                    тая игра е хубава от гледна точка на музика, картина много добре са изпипани движенията на рицаря, недостиг само въоръжение (липсва щит дявол да го вземе) и за бога братя!!! не я почвайте, ако сте от сорта които на всяка, цена искат да завършат някоя игра не знам за читове но май само с такова нещо може да се минат гадовете на финала и то на най-ниска трудност

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Отдаване на чест!?..

duty e nai dobriq 6yytar za 2sv koito sum igralpuk myltity e poe4e ka6irane ot deltataveliko
                      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Леле Ерих, дано моята тоалетна да не е свързана към същия канал като твоята :lol: :lol:
                        На нож!

Comment

Волфа го превъртях на трудност: easy и много ми хареса, а за Call of Duty там наистина няма спор просто все едно си в битките.
                          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Бе не знам, аз снощи си пуснах една Промо версия (имаше 5-6 мисии и уж липсвала само последната, ма не ми се вярва да има общо 7 мисии цялата игра) и впечатлението ми е на чиста пуцалка - не ме впечатли с особен реализъм. Е то аз съм си и малко екстремист в тая насока де - ако не умираш от първия куршум начи за нищо не става Но игри като Рейнбоу 6 и Оператион Флашпойнт ме научиха да искам много.
                            За Повика едно нещо ми направи впечатление - липсата на динамика. Обикновено тръгваш с твоите, тичате, тичате и се нареждате зад някоя стена и почва пуцане с немците дето я излизат от няква къща, ч са се наредили зад острещната стена. После пак потичате малко и пак се наредите. Малко като стрелба по мишени със смяна на позицията. Прекалено скриптирано, няма динамика в действията на ботовете.
                            XV mile the sea brode is
                            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

skriptirana e naistina ricariy ama atmosferata na igrata e lydnica..samo trqbva da si pysne6 1 misiq s rysnacite vizira6ta brega na volga pri stalingrad malko e kopirano ot vrag pred portata ama se pak voinata si e bila takvaa kato po4nat 1 lydi artilerii da plqkat..a ako iska6 da ymira6 ot 1 kyr6ym si pyska6 na posledna stepen na trydnost 1 ne ama 2 pripada6 kato zrqla kry6a..samo 4e na posledna stepen prestaa si nemam kak 6te se minete 1vata 4ast na tankovata misiq..e tfa me otkaza da razveq znameto s petolu4kata na raixstaga..klu4ovata dyma v duty-to e atmosfera..sega da vidim produljenieto..ama vreme e da izleze igra v koqto da vlezem v rolqta na nemci malko..pisnalo mi e se allies ili soviet trqa i SS da se namesi malko
                              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Working...
                              X