Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Антанта

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Антанта

Вчера ми попадна една нова игра "Антанта", на руски разработчик. Както подсказва името, става дума за някакво пресъздаване на ПСВ. Засега изглежда добре. Използва "енджина" на вторите казаци, но върви малко по-добре и по-гладко от тях.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Антанта

я ми зай сървъра от дето ги дърпаш игрити ....
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

не ми хареса
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

http://bubu.to/screens/Ripz/World%20War%20I%20:%20The%20Great%20War%20(MYTH)/ Оттук взех тази, иначе на сървър bubu.to има множество най-различни нещица. Например това, за което има най-различни мнения (моето засега е отрицателно, но главно заради ужасно неудобния интерфейс): http://bubu.to/StrEagle/Games%20Full...ension%20Wars/
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Въпрос

Да, според някои "Dominions- the ascension wars" бил много по-добър от HM&M и AOW сериите. Но това "превъзходство" (в съществуването на което и аз се съмнявам) било скрито от потребителя от изключително неугбедната и объркваща графика и още по-отвратителния интерфейс.

Comment

Working...
          X