Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Hearts of Iron 4
Collapse
X
-
kamos написа Виж мнениеБи било яко да се съберем хора на по бира и мезета с една маса с тъчскрийн и да разцъкаме една кампания на тази игрица като излезе.sigpic
Comment
-
Първи впечатления , след като пробвах 4-ката :тръгнах да си търся HoI 2 Армагедон
1. Автоматични бойни планове/фронтове. Може и да са прави че великият "Генералисимус" не трябва да се занимава със всяка една битка поотделно, но на мен това ми пречи, нищо не правят така, както съм го мислил. Което също е вярно в реалността донякъде
2. Не мога да видя времето за да реша дали да правя десант, когато реших да си правя битките на "ръчен" режим . Трябва да задържам мишката върху всяка една провинция поотделно.
3.Същото е и с укрепленията, не видях иконки/картинки, които да показват наличието им. Трябва да цъкам по провинциите.
4.Изключително тежък енджин. Играя Wargame Red dragon на макс. графика без проблем, а тук намалих всичко и пак насича яко.
Като цело ме изнервя много. Лошото е че на HoI 2 имаше някакво мигане след windows 7, което не мога да оправя иначе щях да си играя пак нея.
Comment
-
Моето първо и най-голямо впечатление от играта е, че е прекалено лесна! AI е на екстремно ниско ниво, без проблем с Полша отблъснах германците през септември 1939, а в началото на 1940 половин Германия беше полско притежание. Същата работа и с България, напълно необезпокояван още през 1940 пометох целия балкански полуостров и съм по-могъща империя от Германия. Това, поне при мен убива цялото желание за игра и ме кара да се върна към EU IV, която е на светлинни години пред HOI IV.
Comment
Comment