Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Total War:ARENA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Total War:ARENA

    Както знаем,наскоро излезе closed-alpha-та на тази игра.
    Тя ще е Free-to-Play и в нея има два отбора от по 10 души.Идеята е да се превземе вражеската база от другата страна на картата или да се разбият всички единици на врага.
    Всеки човек има право да води три отряда в битката като тук присъстват стрелци,прашкари,копиеносци,мечоносци,артилерия и конница,всички взети от античността.Има си companion cavalry,легионерчета,хоплити.Всеки играч също ще трябва да избира от няколко генерала,които да водят армията му и да развива поотделно всеки един от пълководците си.Самите юнити се подобряват като се трупа сребро и може да се подобри бронята на войниците,по-добри лъкове и т.н.
    Много важно нещо е обзора на единиците,който е много интересен според мен и най-вероятно ще има сериозни засади от горичките и високите храсталаци.
    Картите,които в момента са само три,са изключително добре направени по мое мнение и ако и останалите карти са на същото ниво,според мен това ще са най-добрите карти излизали наскоро в Тотал Уор игра.
    Голям потенциал има тази игричка и се надявам да я довършат както трябва .А ако стане това,ще има много хора при което мачмейкинга ще си работи перфектно,защото в момента се случва играчи от 7-8 ниво се изправят срещу някакви новаци.

    #2
    Колкото повече гледам видео от алфата,толкова повече ми прилича на World of Tanks само че с антични войници вместо с танкчета.Доста си приличат по менютата.
    Има си пак премиум единици ,които се купуват със злато,вместо сребро.Има си Tech-tree .Всяко отрядче например като му купиш бронзов нагръдник и в битката си влиза с него.
    Ако на някого му се гледа ,препоръчвам ви да гледате на този пич видеотата за Total War Arena: https://www.youtube.com/user/HeirofCarthage

    Comment

    Working...
    X