Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Heroes VII

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Heroes VII

    Свалих си вчера бетата. Странна ми а малко, а може аз да остарявам и да не ми е интерсно да играя. И определено ме дразни ходова стратегия да е 3Д. Стои много гнусно и въртенето на камерата е дразнещо. За 5 хода ми омръзна и не разглеждах много, но това да има куестове ми звучи добре, дървото на уменията е добро, много ме дразнеше рандомизацията в 3-ката.

    #2
    И определено ме дразни ходова стратегия да е 3Д. Стои много гнусно и въртенето на камерата е дразнещо.
    И аз мисля така, но може да се направи добре и да не дразни - да речем, в петицата беше горе-долу добре - пуснато в "класически режим". В новия AoW също е много добре направено и не дразни. Но не може да се сравни с 2Д-то, според мен - класическите първи три части на Хироус, Дисайпълс, старите AoW и прочее.
    Не съм си я взимал, защото шестицата беше голямо разочарование (нищо чудно, като дадеш да го прави екип, който преди това е правил само rts-и), пък и нямам и време за още една игра (напоследък колкото свободно време имам, отива или за AoW3 или за Batte Brothers - също бета). На тези немци се надявам да се справят по-добре и засега изглежда, че може и да успеят. Дървото с умения в Петицата беше по-добре направено от това, което виждам на сайта им, но и аз предпочитам да не е случайно развитието на героите ( новия AoW не е случайно и е сравнително добро). В сраженията изглежда са въвели един-два нови елемента, върнали са се към класическите показатели и дори са въвели отделни типове щета (в предходната част беше идиотщина), същевременно са се върнали към класическите ходове: това е добро. Ако и куестовете ги направят добре, ще се получи, предполагам. Върнали са се към седемте ресурса, което също е добра стъпка (е, бих предпочел старите, но нищо).
    Въпросът е, че понякога с кеф си пускам една карта на хироус 2 или 3 (понякога дори на единицата) и за една карта не ми доскучава, дет се вика, спомените се завръщат. Но с петицата не се получава така. Имам съмнения и за седмицата. Макар че все пак ще е развитие, а и трудно може да е по-зле от предишната серия в поредицата.

    Comment

    Working...
    X