Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Clash of clans

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Clash of clans

Зарибих се покрай едни приятели към игрицата.
    В общи линии отсъствието на карта за да намериш враговете си и ,съответно, по-дългите дистанции за да ги достигнеш и въобще липсата на логистика някак убиват тръпката за истинска стратегия, но... въпреки всичко играта аддиктва)

Това, което за мен е еволюцията в подобния сорт нетни игри е (в полза на защитния тип играчи):

- Изпаряването на армията след атака
    - Включването на защитен щит след като си бил атакуван и разбит
    - Възможността да си набавяш малко количество платен ресурс след някаква мисия или случайно (този тип зарибяване съществува в доста игри през последните години)
    - избирането на противници за атака и съответно потенциалните нападатели става на базата на войнски рейтинг и общо развитие, с което се избягва "касирането"
    Анархист-Диктатор

Има някои неща, които не ми допадат, а и все пак тва си е игра за телефони демек няма кой-знае колко много екстри. Иначе тва със укрепленията си е най-интересното, защото дори и да направиш една защита както трябва, се налага и да променяш всякакви дребни дейтайли по базата си за да е максимално ефективна.
    Офтопик. Ако говорим за качествени игри, които можеш да играеш с телефон, такава е lords of midnight, тва е едно rpg-turn-based стратегия от 89 година мисля. Направена е много въздействащо с тогавашните възможности.Препоръчвам ти да явидиш.

Comment

Working...
    X