Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ренесансови Кралства

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ренесансови Кралства

Здравейте,
    бих искал да ви агитирам да помогнете на Царство България в една игра , която пресъздава живота в средновековна Европа.След като се регистрирате , играта ви "ражда" в призволен град на България (Видин,Лом,Кутловица,Враца,София,Самоков,Ловеч или Велико Търново) , откъде започва вашето съществуване.Отначалото е само няколко кликания на ден (както ще е дълго време ;д ) ,работите и се храните.Единственото по-различно ще е да си говорите в хановете с други хора , които играят играта (може и да пиете бира с тях и дори да се напивате , а когато се напиете не можете да работите и пътувате ) и така да завържите приятелства.В играта всеки герой си има ниво , което се вдига след като бъдат изпълнени дадени изисквания на главният секретар на боляра Най-голямото ниво в играта е четвърто.Чувал съм , че има и 5то ниво , но то е на герой управляван от играта (мисля че беше папата) и за да достигнете 5то ниво , сигурно ще трябва да завещаете акаунта на внуците си ;д

Играта предоставя безброй възможности за игра.Може да бъдете разбойник и да обирате пътници по пътищата , да станете войник и да служите на страната си или пък на друга , да бъдете посланик в чуждоезична страна,политик в Съвета , който да играе важна роля за пътя по , който върви страната ни .Интересното в политическия модул на точно тази игра е , че за разлика от повечето игри от подобен тип (ерепублик например) , където демокрацията е от президентски тип , тук нещата приличат повече на представителна демокрация.Колкото повече гласове получи една партия , толкова повече места получава в Съвета , след като Съветът бъде съставен , съветниците гласуват кой да стане боляр на страната , а болярът разпределя длъжностите.Най-интересното в тази игра е , че почти всичко в нея се произвежда от играчите.От хлябът , който ядеш, до мечът с , който се биеш в битка, стълбата с , която береш плодове, лодката с , която ловиш риба, дрехите , които носиш.Може би само бирата не се прави от нас ;д Други предимство , което виждам в играта е , че за разлика от ерепублик , където с едно цъкане на бутон мога да се озова от САЩ във Индия за 2 секунди.Тук пътуването отнема време и това приближава играта до реалността.Битките , лично на мен , също са ми по-интересни , защото не е просто цъкане на червения бутон "Fight" (в ереп) и вкарване на цифрички в дадена битка и , който направи повече цифрички бие , а е събиране и мобилизиране на армии , които трябва да пропътуват дадено разстояние до вражеската армия и да се сбият с нея.Печели , разбира се , по-многобройната и по-добре въоръжена армия като характеристиките на играчите също играят важна роля.Ако бъдеш убит в битка , седиш 45 дни в градът в , който си убит или последния град в , който си бил.Може би ще ви се стори дълго време , но си представете , че вие убиете ваш противник и го накарате да стои 45 в град без да може да прави нещо друго и да попречи на похода ви Може би имам една добра новина за хората , които обичат законодателството.В играта всяка държава си има нейни закони и неин собствен съд в , който съди според законодателството си.Разбира се , за да те осъдят , трябват и доказателства и , ако доказателствата не са достатъчни , може и да ти се размине Но стига съм ви плямпал , не може да се обясни това , което трябва да се пробва. Това е сайта на играта :

Карта на играта: http://www.le317.fr/cartes/index.php

А иначе , причината , която ме накара да напиша това е , че България сега се нуждае от нови играчи , понеже бяхме нападнати от сърбите и власята (румънците).Преди няколко седмици бяхме окупирани то тях , но сега контраатакуваме и няколко наши армии са навътре в сръбско.Ще ни трябват няколко нови играчи и реших да пробвам тук Може да агитирате ваши приятели също да пробват играта , но искам да ви предупредя , че нещата в играта са по-бавнички и трябва да сте търпеливи , ако искате да успеете

С уважение,
    Marwar

ПП:Може да ме намерите в играта на същия ник , ако имате въпроси ще помогна.
Working...
X