Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Homeworld 2

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Homeworld 2

Дръпнах вчера демото на играта - лицензията още не е излязла в Русия, а пиратката е само с 1 долар по евтина.

Та...
    Играта дълбоко мме потресе. Дори онова, което видях от демото, което е доста ограничено, се видя, че тя е в пъти по-яка от първата част :tup: изобщо, малко бижу! Втора такава игра НЯМА.

Та, кой вече я е опитал? Кажете впечатленията си, споделете тактики и пр.
    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Homeworld 2

bqh puskal tema o6te predi mesec dva mai ... igrata e unikalna!!!
    az sum lud fen o6te ot na4aloto na poredicata... nai slabata 4ast spored
    men be6e HOMEWORLD CATACLYSM po prostata pri4ina 4e druga firma
    q be6e pravila... i se izgubi stila i atmosverata pt prednite 4asti.. no za smetka
    na tova H2 izbi ribata... grafika unikalana!! gameplay perfekten... ( za tezi koito
    ne se ujasqvat ot trite izmereniq. ..) ingame film4etatat praveni s enjina na
    igrata sa strahotni ... perfektno rejisirani...A muzikata e prosto perfektna!!
    taka te vkarava v atmosverata na igrata 4e se razmazva6 o6te v na4aloto kogato ot B&W film4e preliva v samata igra....
    Otnostno strategii koito sum polzval.. kakvo da ti kaja.. obiknovenno pravq
    dve golemi grupi ot Bomberi i gi razpolagam v X formaciq.. koito bomberi
    podkrepqm s malko po tejki korveti s ionni i obiknovenni canoni... pravq gi na dve golemi grupi i 1 i 2 saotvetno.. i mi slujat kato sili za burzo reagirane.. Drugo koeto pravq pri purva vuzmojnosti moje bi purvo tova trqbva6e da spomena e da pratq Kolektorite ( pone 8 pravq ) da sabirat nasam natam... kato im slagam nezna4itelna ohrana
    Za napadenie polzvam Raketni Fregati pone 8 broq... ohranqvam gi s Flak fregati protiv iztrebiteli na vraga... za drugo sa neefektivni....
    Drugo kakvo da kaja... po vuzmojnost nadam ot vsi4ki strani... opitvam se da
    izbqgvam frontalnite ataki... naistina ima golqmo zna4enie
    ami tova e v ob6ti linii

PS. btw drapnal sum si mod toolovete i s edin prqtel ot dve sedmici ne mojem
    da se organizirame da po4nem mod na Homeworld2... az iskah da e na
    Star Wars tema no mai imame razli4iq... ta ne znam do kade 6e q dokarame..
    to i vreme nqma... no puk mi se zanimava stra6no mnogo s praveneto
    na ka4estven mod na taq igra...

Comment

в демто никаде не видях къде ве променят формации
      дай некъф хоткий
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

F4 i F7 tezi polzvam o6te ot predi.. F4=agresivna taktika.. pulna mo6tnost kum orajiqta !!!
        F7= na X-formaciq
        oba4e moje i da e to4no obratnoto... :lol: ma nqma nikakvo zna4enie..
        btw ima6e nqkade po meniutata na 2kata ot kadeto moje6 da gi komandva6
        ma ne pomnq kade...

Comment

още въпрос
          има ли начин да увеличиш юнит лимита???
          понякога не ми стига място за норм. армия

Comment

da ti kaja ne pomnq dali i kade ima6e opciq o6te v na4aloto da
            si uveli4i6 unit limita... no v samata igra tova stava kogato postroi6
            maximalen broi Carieri...

Comment

яка игра си е определено
              тя и TOTAL WAR са ми любимите :nworthy: :nworthy: :nworthy:

ако става да се играе мулти през интернета кажете как и съм навит с някой да пробвам 8-)

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Working...
              X