Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украшения и пропаганда

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Украшения и пропаганда

Т.е. тема, далеч от сериозната реалност на военните всекидневия, за разнообразни украшения на играта. Мисля тук да слагам (понеже засега няма разрешение за външна пропаганда ) брой на списание "ВЕСТ" като го завърша, разбира се, посветен на бойните действия. Но това, вероятно, ще е утре (ако намеря малко време в работата).
    Ако остане време може и малко батална живопис да добавим .

Медали, ордени, значки

Т.е. всякакъв род награди, които ще раздаваме на командирите на съединения и, разбира се, на героичните редови войници и подофицери. Набързо скалъпих три ордена, един за авиаторите (все пак, събориха мост, справиха се с вражески бомбардировачи, разбиха вражеска танкова колона - заслужават това-онова) и два по-общи, за сухъпотните сили.
    Утре-вдругиден, ако остане време, ще направя и една паметна значка-щит, за щурма на Пежо .
    Може и някой специализиран медал за танковите генерали, нещо от типа на сребърен варел (за ГСМ, естествено), с добавка златни щпори, сребърно забрало и прокъсано пътно наметало .
    Attached Files

Comment

още една порция награди в очакване на донесенията за деня

Тъй-като в щабовете е тихо (всички работят усилено над съставянето на донесения), висшето командване няма друга работа, освен да подготвя проекти за медали и ордени за когато ще победим и ще има нужда от тях (естествено, висшето командване, като всяко уважаващо себе си такова, не мисли за нищо друго, освен за странични неща и е убедено, че победата ще бъде наша ).
      И тъй, представяме на вашето внимание още три обекта.

Първо, орденът на смелите танкисти-кавалеристи, великият медал на колесатия златен варел-бидон, с допълнителни аксесоари. В специална махагонова кутийка, с различни аксесоари към базовия варел на колела (златен шлем, златна пика, златни шпори).

След това, значка-щит за щурмуващите Пежо (това когато (ако) го превземат)).

И за десерт, орденът на хвъркатата метла, присъждан на командири от бомбардировъчните сили, окрилен от техния девиз "Ние помитаме бойното поле!".

Тъй-де, Миделпунтовци в техни Биренмахт имат желязна халба, не може ние да останем назад.
      Attached Files

Comment

О, едното ще се ползва моментално

Comment

Ами прикачи и картинката . Ще е по-забавно. Макар че във вековната тъма на Марбаденската гора около кота 6, едва ли ще успеят да разгледат дори нещо толкова ярко-златно. Орки с орки, в горите ще се крият.
          Нещо не ми остава време за да завърша броя на списанийцето, ама ме налегнаха с работа днес. Ех, ако обръщах повече внимание на командването (то и да го умеех, де), отколкото на украшенията, може би щяхме да се справяме по-добре в реалността. Нищо, реално е това, което е написано, че е реално. Особено ако се повтори хиляда пъти.

Comment

Списанието е готово най-накрая. Малко набързо направено и далеч от всякакво изпипване. Но какво да се прави - все пак е война. Връзка.

Comment

Много, много добре стилово издържано

Comment

Списанието е страхотно! Много ме израдва
                „Аз, Драгомир, писах.
                Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Благодаря . Украшенията и игровата журналистика ми идват по-отръки от командването .

Comment

Нали сме си западните съюзници малко или много, за това:

Малко авиация, П-47 през ВСВ, на 4 минута се вижда как се справя един добър пилот срещу укрепени укрития за самолети:
                    „Аз, Драгомир, писах.
                    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Working...
                    X