Е признавам, че имахме като бонус от добра инфраструктура и дори флот за транспортиране. Но въпреки това не бях особено доволен от бързината на придвижването, артилеристите много се бавеха, така и неможах за 5 хода да ги изкарам от оная скапана гора до Пежо
2 от териториалните пехотни дивизии пък през цялото време циклеха при Ман строейки понтон...
За Фолксваген нещата изглеждаха също малко на кантар, но дори и парашутистите да бяха задържали моста до идването на подкрепленията ви можеше примерно с артилерията да го сринем
авиацията незнам дали щеше да помогне много, като цяло ефектът й беше малко ограничен от Даниц, на мене ми я дадоха само за един ход, но ефектът беше почти незначителен, успяхме да избомбим 40 танка само, което на фона на общите сили не промени въобще картината.
2 от териториалните пехотни дивизии пък през цялото време циклеха при Ман строейки понтон...За Фолксваген нещата изглеждаха също малко на кантар, но дори и парашутистите да бяха задържали моста до идването на подкрепленията ви можеше примерно с артилерията да го сринем
авиацията незнам дали щеше да помогне много, като цяло ефектът й беше малко ограничен от Даниц, на мене ми я дадоха само за един ход, но ефектът беше почти незначителен, успяхме да избомбим 40 танка само, което на фона на общите сили не промени въобще картината.
Comment