Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Посолство на Великобритания

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Посолство на Великобритания

    Време е да влизаме в роля!

    Click image for larger version

Name:	London._Westminster_Bridge_and_House_of_Parliament.jpg
Views:	1
Size:	165.8 КБ
ID:	558353

    Заседание на Парламента в Уестминстър. дебатът е около външната политика на правителството на Негово Величество и пр. и пр. крал Ричард ²V от дома на Маркъл-Съсекс. От зеленото диванче се надига фигурата на новият премиер - сър Майкрофт Холмс.
    Джентълмени, правителството, като едно истинско консервативно правителство, е вярно само и единствено на интересите на Короната. този остров се нуждае от ясни и несъкрушими принципи за да остане суверенен и напълно свободен в действията и желанията си. Три са стълбовете на политиката на правителството на Негово величество:
    1. Флотът на Негово Величество е първата ни грижа, като основен гарант за сигурността ни. Той ще се развива и дислоцира в точки, важни за нашето оцеляване и развитие. Страна, която се опитва, да се конкурира с него и видимо строи негов конкурент, ние няма да смятаме за наш приятел. Накратко, който строи флот, е в ущърб на Великобритания!
    2. По отношение на страните, в които има известно британско влияние. Това влияние ще нараства, а страна, която се опита да го премахне, също няма да може да се радва на нашето приятелство!
    Трето и последно: Континентът е твърде близо до Великобритания. Малък флот с голяма армия може за миг да ни посети. такава инвазия е възможна ... бурни възгласи от към вигите: Кой, кой???.. казвам е възможна, не предстояща и ние ще я посрещнем подобаващо, но по-сигурно и умно в случая е да се придържаме към една мирна и умерена политика, която смятам, ще бъде радушно приета и от нашите партньори. За това, Правителството на Великобритания едностранно и напълно доброжалателно става гарант за независимостта и суверенитета на кралствата Белгия и Холандия. Призоваваме и ще настояваме правителствата на суверенните Франция и Германия да направят същото! ...ръкопляскания откъм торите...Смятам, че Берлин и Париж ще подкрепят мира в района на Канала.
    Бурни ръкопляскания, френетични възгласи, трима от по-възрастните членове на Камарата изнесени за медицински преглед.

    #2
    Click image for larger version

Name:	bank_1802575b.jpg
Views:	1
Size:	69.0 КБ
ID:	554366

    Анонс на Бенк ъф Ингланд, ² ход:

    Благодарение на бързия растеж на икономиката и неукротимия научен прогрес днес се радваме на изключителни условия за нарастване на търговията и индустрията. Бенк ъф Ингланд, със съгласието на Двете камери и Правителството на Негово Величество има удоволствието да предложи заеми и други финансови инструменти на страни, които искат да вземат участие във всеобщото процъфтяване.

    Заеми: 5 лири за ход - на следващия ход връщате 7 лири /гаранция, една игрова карта се предава на отговорно пазене на Великобритания, връща се при приключване на заема./
    10 лири за ход - на следващия ход връщате 13 лири /гаранция, една игрова карта се предава на отговорно пазене на Великобритания, връща се при приключване на заема.
    15 и повече лири - отделно договаряне, тъй като подобен заем, е напълно възможно да засяга политически и дипломатически интереси на трети страни.

    Облигации: Внасяте 5 лири в Бенк ъф Ингланд - 4 хода получавате по една лира, накрая, на петия ход, получавате главницата от 5 лири и още една лири, общо за 5 хода печелите 5 лири и спестявате други пет. /гаранции, Правителството на Великобритания, освен че плаща редовно е способно, да осигури и благоприятното си отношение в дипломатическата и други сфери за своите партньори./

    Малък текст: С допълнителен, свободен капитал е възможно бързо да превземете някоя страна и да сте по-експедитивен от конкуренцията. В случай на инвестиция в облигации, се радвате на защитата на Бритиш неви.


    Контакт, през Правителството. Нашите изключително примамливи и скромни лихви не подлежат на предоговаряне. Цените на облигациите ще зависят в бъдещите ходове от разработван от Оксфордския университет индекс, така че побързайте да се възползвате от твърдите ставки сега!

    Comment

    Working...
    X