Малан, извинявай, но от този момент нататък забранявам всякаква информация да изтича в публичното пространство.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ход 4
Collapse
X
-
Mне - на мястото си бяха, обаче не надушиха, че се готви такова нещо. А 500 кг си е съвсем в реда на нещата - вервай ми. Още повече, че те са за разрушаване монолитността на бетона, останалото го върши самата вода. А дали са загинали или издавили - няма значение. наистина по-вероятно е второто. Така, че приемаме него.Imperial написа Виж мнениеА нашите контраразузнавачи спяха ли?
Щабът на бунтовниците в момента е южно от Меделин. За такива въпроси не е необходимо стратегическо разузнаване.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
To 500 kг верно са си бая, ама един водещ беше изтървал буквичката "к" от "кг", та за това се изненадах. Интересува ме точното разположение на щаба, не "някъде там на юг", за това питам дали ми трябва стратегическото разузнаване.Odzava написа Виж мнениеMне - на мястото си бяха, обаче не надушиха, че се готви такова нещо. А 500 кг си е съвсем в реда на нещата - вервай ми. Още повече, че те са за разрушаване монолитността на бетона, останалото го върши самата вода. А дали са загинали или издавили - няма значение. наистина по-вероятно е второто. Така, че приемаме него.
Щабът на бунтовниците в момента е южно от Меделин. За такива въпроси не е необходимо стратегическо разузнаване.
Повече няма да питам, за да мисли шефа на спокойствие.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
След упреците към Държавния департамент искам да питам водещия колко дивизии имат бунтовниците(ако може да ми се отговори без стратегически ход). Вече спирам да се меся изобщо по военни въпроси в Колумбия.(Ще си правя военен план за инвазията в Канада за да си заемам времето
)
Kerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
-
Oлеее аз съм тръгнал да трепя врабци с 406 мм. оръдиеOdzava написа Виж мнение2 пехотни дивизии, 29 леки бомбардировача.
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment

Comment