Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дипломация

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Дипломация

    Кореспонденция с Германия.

    Imperial написа
    Президентът на Съединените Американски Щати би желал приятелските нации на Германия и САЩ да постигнат предварителна договореност за обща позиция, с която да излязат официално на Мадридската конференция. Германската страна готова ли е да сподели и съгласува своите стратегически цели и намерения?
    Deimos написа
    Германия смята предложението ви за особено усместно и ако не бяхме претрупани с държавни дела щяхме вече да сме предложили същото.
    Ако може да споделите с нас вашите намерения относно преговорите за да видим дали няма да има разминавания по някои от точките и да можем да изградим общата ни стратегия след това.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

    #2
    Сондирам с Крилов варианти да насъскам Япония срещу англия, поради разпределението на петрола, основно из индокитай и холандските острови из тихия океан, Японците може и да се подлъжат, макар и шансопвете да са минимални. Крилов тръгна нагло с искане да им дадем Филипините в замяна на пазари из Китай, но беше прекалено нагло, дори и за него - осветлих го че да дадем независимост на Филипините е максимума който може да иска и то само ако англия и особено базите и изчезнат от тихоокеанския хоризонт - което е всъщност единствения вариант по-добър за нас от моментното състояние на нещата. Той обаче ще се държи като малкото братче на англия , минимален е шанса да се отметне, но ще сондирам до край за такъв, защото ще му е по-малко вреден, без нашата флота той остава на произвола на Ройал Нейви, а и най важното обърквам го - досега съм го оставил с впечатлението, че искаме просто паритет в китайския район, докато той си призна, макар и не в прав текст, че цел му е филипините, а иначе мисли икономически и мирно да подхожда към нещата. При останалите в отбора това е относително, но поне изясни позициите - трудно би забил нож на англия. Само ако няма друг избор за да се развива би го направил.

    Трябва да мислим как да помогнем на германия, че при английска блокада, няма да изтраят много дълго, както и русия със неините ресурси и петрол не им е първи приятел.
    Kerls, wollt ihr ewig leben?

    Comment

    Working...
    X