Тук ще се обсъждат единствено военните планове и разположението на войските.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имперски генерален щаб
Collapse
X
-
Имперски генерален щаб
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©Маркери: Никакви
-
uk@history-simulations.net - това е поща само за играта.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Наблегнах на Индия, Сингапур и Бруней. По-малко на Канада, Австралия, Нова Зенландия и Африка и разбира се има войски и в Англия. Аз съм пратил дислокацията на Воланд, ако има нужда от промени аз съм си дал пълното съгласие.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Shelenberg написа Виж мнениеНаблегнах на Индия, Сингапур и Бруней. По-малко на Канада, Австралия, Нова Зенландия и Африка и разбира се има войски и в Англия. Аз съм пратил дислокацията на Воланд, ако има нужда от промени аз съм си дал пълното съгласие.
Comment
-
Най-важната точка за цялата ни икономика (изключвайки Острова) се намира в северната част на остров Борнео (град Бруней) и южната част на полуостров Малай (град Сингапур).
От гледна точка на водите, това представлява море Сулу, Южно китайско море и в малка степен Бенгалския залив.Канцлер на хазната
Comment
-
Карта на военните бази. Лека-полека на нея ще нанеса и войските и останалите елементи:
Last edited by messire Woland; 28-08-2008, 14:15.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Разположението на авиацията е добре, очаквам разположението на армията и това на флота. Желателно е рецидивист да се поучи поне малко от военния ни министър. Ако трябва известно време ще е при него за обучение и тогава ще поеме задълженията си.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Аз съм ти изпратил разположението на флота.За Сингапур смятам че е много слабо защитена и е рисковано да там да се намират корабите от Азиатската ескадра а според разположението на флота си е много добро.Но ако сте решили че там е най удачно да се разположи флота аз съм длъжен да изпълня вашето желание.Last edited by recidivist; 28-08-2008, 15:42.
Comment
-
recidivist написа Виж мнениеАз съм ти изпратил разположението на флота.За Сингапур смятам че е много слабо защитена и е рисковано да там да се намират флотовете от Азиатската ескадра а според разположението на флота си е много добро.Но ако сте решили че там е най удачно да се разположи флота аз съм длъжен вашето желание.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
recidivist написа Виж мнениеАз съм ти изпратил разположението на флота.За Сингапур смятам че е много слабо защитена и е рисковано да там да се намират корабите от Азиатската ескадра а според разположението на флота си е много добро.Но ако сте решили че там е най удачно да се разположи флота аз съм длъжен вашето желание.
Но имай предвид, че ако Сингапур падне, на корабите няма да има с какво да се движат.Канцлер на хазната
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеРазположението на флота, което си ми пратил, не се отваря. Хич. Едно, че окончанието на файла е объркано и второ - самия файл не се отваря по никакъв начин с ексел.
Comment
Comment