Съдейки по написаното от Пламен в дискусията за Вашингтонския договор, САЩ все пак ще се ориентират към генерално сражение и ще разчитат, че немците ще сковават значителна част от нашите крайцери. Той най-вероятно е забравил, че немците нямат бази за тях по света. Дали тази информация ще ни свърши работа? Надявам се, че да. А ние ще трябва да внимаваме какво пишем там, в същата онази дискусия
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стратегия
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
DeepBlue написа Виж мнениеЪм, къде е тая тема да я погледна.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Аха, ако логиката му и в играта наистина е такава и разчитат на капитални кораби само, мисля че наистина Рейдер1 ще си изпълни задачата - има по-голяма огнева мощ и значително по-добра броня от всеки друг лек крайцер, а по-бърз от почти всички налични кораби. А и малко не му разбирам логиката за германските крайцери. В края на краищата за какво са ни линейните крайцери.
Comment
-
Те залагат нови самолетоносачи и нови модели самолети. Специално за самолетите трябва и ние да помислим.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Аз съм за блокада, дано това ги накара да се усетят и да се освестят малко.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Аз бих бил по-скоро за връщане. Да не бързаме с враждебни действия. Но разбира се, както решите. Това е по-скоро - съвет.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Европейските страни Франция, Холандия, Белгия, Норвегия, Испания, Португалия, Гърция и Сърбия, ще се включат в изграждането на единен митнически съюз. Седалището ще е в Париж. Първото ни предложение ще е за мита за американските стоки в Европа.
За ескадрите - в момента има някаква кореспонденция с Франция и Холандия, ще видим какво ще стане.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment