Британците предлагат да платят за обучаване в Манджурия на китайци от британски специалисти, което да вкара самите възпитавани китайци в заблуждение, че са обучавани от амираканци. Сами разбирате, че не обсъждам заплетенността на този план и света на сенките в който обитава измислилият го, но от висши държавни интереси, пък и те плащат, го одобрих, така както Воланд ми го предложи.
Обучените да бъдат използвани само в Латинска Америка или в Съединените щати. Ако британците не платят, договореното - 45 хиляди паунда за 20 операции, проектът се закрива, китайците се пращат в мините.
Отговорник адмирал Пиротоши сан. Уадиморо е хубаво да си каже мнението, аз лично повече не искам и да чувам за тая операция на МИ 5.
Обучените да бъдат използвани само в Латинска Америка или в Съединените щати. Ако британците не платят, договореното - 45 хиляди паунда за 20 операции, проектът се закрива, китайците се пращат в мините.
Отговорник адмирал Пиротоши сан. Уадиморо е хубаво да си каже мнението, аз лично повече не искам и да чувам за тая операция на МИ 5.
Comment