Седим и си мируваме - официално при нас доколкото разбирам няма депозирана нота
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Външна политика - Кухнята за отровната риба “фугу”
Collapse
X
-
живи и здрави
първо Воланд щеги мота с уточнявания, след това ще депозират нотата, след това ние ще заявим че всъщност Китай създаде прицедент с агресивните си действия нарушавайки договора за "арендата" на Манджурия и така докато не решите че сте готови да се пуцатеДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Между другото, Импириъл твърди, че облитането е ставало 3+ пъти, което малко противоречи с началните заповеди до самолетите ни, беше единична мисия Направо с чиста съвест може да лъжем.
Иначе положителното е, че явно не сваляли наши самолети и нашите явно са успели да се справят, да видим какво ще каже Одзава.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Пилот написа Виж мнение... да видим какво ще каже Одзава.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
ха ха ха почна ли се пуцаницата?
Отивам да си стягам багажа Ако някой ме търси в заслужена отпуска съм на Черно мореДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Хора, не натискайте твърде много за Охотско море, повече за Филипините. Операцията срещу Анкоридж изисква те да си нямат и идея какво става там. Поне това ми е моето мнение. Ако смятате, че вече е късно да предприемат каквото и да било - добре. И ако може не споменавайте, че знаем за Ату.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Comment
-
ние не ги притискаме - само се опитваме да ги накараме да си разкрият картите - един вид, не ни пречите , стойте си там - ама искаме да сме в течение щото е в задния ни двор Сагашните им диспозиции са идеални за нас - флотата им е разпръсната. Нямаме намерение да я разместваме до деня ДДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Може би трябва да се стигнат до официални цифрени договорености към сряда-петък? За да ни вярват повече.„Аз, Драгомир, писах.
Comment
Comment