Ами май за сега аз ще водя преговорите (Верешагин не отоговаря може да е в отпуск или нещо друго, рецидивиста за пръв път играе и вика аз да движа за сега работите и за сега съм аз), а ако има някакви промени ще ви оведомя. Ами за да не чакаме, че така или иначе времето наближава, а поне да изясним основните работи. Ами да почнем така - вие какво предлагате свързано с блокадата по точно кои сурвини да блокираме и кои да разрешим да се внасят на континента? Значи освен съюза между нас и вас ще включваме ли и други държави примерно Франция или няма значение кой ще бъде? Каква ще ни е военната взаимопомощ аз лично предлагам ако някоя от страните бъде нападната друга да е длъжна поне да прати някакво частично подкрепление? Също така правили ли сте някакви военни планове срещу някои от другия съюз за нападение? Ами за сега това е в об6ти линии така набързо нахвърляно. Очаквам вашия отговор.
Поздрави
Лорд Дейвид
Такам, това е майл от Шеленберг на дипломатическия ни майл. Да помислим за отговор, явно ние ще трябва да казваме какво ни сърби...
Comment