If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами айде де. Предавайте. Че някои вече напират за отчета
Айде ама хорхе ги прави - не аз. Каквото трябваше да предам аз отделно(Колумбия) вече трябва да си го получил. Може ли също така да ми сметнеш и корабчетата дето си поисках по-горе(сметни ги по увеличени с 50% цени за ускорен строеж) - сори, че те тормозя но си стискаш калкулаторите, за да знаем как да планираме разходите за натам.
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
За това и не се прострях в подробности. Знаят колкото трябва и нека пък да се подзверят за какво иде реч. Може пък да е атомна подводница с Трайдънт D-5
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Тъй като явно тая игра няма да я бъде, Одзава ме помоли да заключа всички форуми и да ги отворя за всички, скоро ще може да виждате подфорумите на всички отбори.
Comment