Ъъ водещия е в скайп в момента?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси и отговори към водещия
Collapse
X
-
Maле ама никакви следи няма от лицето водещ. Така играта взе да става скучна.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Стига, водещият и той е реален човек и винаги може да изникне нещо неочаквано. Да не се наложи да му даваме политическо убежище в Япония
А мисля че успяхме да ви направим живота една идея по-интересен с последния ход, ама явно повече ще трябва да се стараем занапред.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Пилот написа Виж мнениеСтига, водещият и той е реален човек и винаги може да изникне нещо неочаквано. Да не се наложи да му даваме политическо убежище в Япония
А мисля че успяхме да ви направим живота една идея по-интересен с последния ход, ама явно повече ще трябва да се стараем занапред.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
A - този път водещият не е виновен. Доставчика ми скъса нервите с включ - изключ програмата и убийствената скорост пр която даже Гуглето се зареждаше когато си иска. Добре, че поне Скайпа работече чат - пат. Сега вече съм на линия и питайте каквото трябва. Надявам се хода да е готов до неделя.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Odzava написа Виж мнениеA - този път водещият не е виновен. Доставчика ми скъса нервите с включ - изключ програмата и убийствената скорост пр която даже Гуглето се зареждаше когато си иска. Добре, че поне Скайпа работече чат - пат. Сега вече съм на линия и питайте каквото трябва. Надявам се хода да е готов до неделя.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment