не буквално искаме да установим статуса на определена тема водена от Водещия - там доказани факти ли се коментират или само слухове? Ако има сведения за потънал кораб - те изискват подтвърждения и бля бля - това и питахме - установено ли е точно или не. Водещия доколкото знам не е свито момченце, че да има нужда от адвокат - или се притесняваш да не разкрие някоя американска шашма?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси и отговори към водещия
Collapse
X
-
А, не, той много добре си знае какво го чака ако направи нещо такова.
СТА е игрови информационен канал. Да питате водещия да потвърждава или да отрича информацията, която тече по него, е просто абсурдно. Друго за казване нямам.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Точно това искахме да знаем, Одзава Сама Тука само някакви опулени варвар от изтока ни се блещят, а дори не могат кораби да строят као хората - аборигени им ги потапятДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Твоите надежди май закъсняха с няколко хода ха ха
Аз все пак храня някакви надежди когато задавам въпрос в тема Въпроси към водещия, да ми отговаря той, а не адвокатите му Въпрки това,у разсъждения ти по темата са страшно интересни и оригинални , никога не бих се сетил ...Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написа Виж мнениеТочно това искахме да знаем, Одзава Сама Тука само някакви опулени варвар от изтока ни се блещят, а дори не могат кораби да строят као хората - аборигени им ги потапятКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеОдзава обаче наистина се е покрил
Съжалявам за забавянето. Имах известни проблеми миналите 2 седмици, но вече съм на линия и се надявам нещата да потръгнат. нес слагам отчетите за Колумбия и Италия.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Абе, водещия пак ли е минал в нелегалност? Сума неща имаме да го питамеКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment