Един въпрос, който предполагам интересува всички - как се дефинира понятието "инвестиция" в игрални термини?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси и отговори към водещия
Collapse
X
-
Imperial написа Виж мнениеЕдин въпрос, който предполагам интересува всички - как се дефинира понятието "инвестиция" в игрални термини?
А инвестирането в лошото настроение на условния противник става чрез такива "финансови" инструменти като армията, флота и авиацията.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
gollum написа Виж мнениеЪъъ, нали имате ресурс "пари" (хиляди франкове), не става ли с него?
по-скоро Имперко имаше предвид как да инвестира в определени проекти - и отговорът е както би инвестирал във свои. Само, че е необходимо сключване на споразумение с неигровата държава. За да се дефинират правата, задълженията, отговорностите и ползите от една такава сделка.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
За Ход 2, поради известни съображения моля, в лист "Армия" и "Авиация" на екселския файл всяка от страните да си впише подробно дислокацията на сухопътните сили и ВВС. Ако в един град се базират 5 дивизии , пишете ги като корпус, армия и т. н. Но в рамките на едно обединение ако дивизиите/полковете/батальоните са в различни градове - пишете си за всяка дивизия къде е.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Малко се обърквам с военния бюджет. С чисто хипотетични цифри разбира се:
за ход 1 съм получил файл в който пише бюджет 20млн. Дал съм заповеди за общо 15млн и съответно водещият е върнал файл в който пише че остават 5млн.
Колко мога да харча на ход 2?...albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеМалко се обърквам с военния бюджет. С чисто хипотетични цифри разбира се:
за ход 1 съм получил файл в който пише бюджет 20млн. Дал съм заповеди за общо 15млн и съответно водещият е върнал файл в който пише че остават 5млн.
Колко мога да харча на ход 2?...
Ама зарежете тоя "военен бюджет" гледайте си Крайния златен запас. Това ви е баланса за харчене.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
Comment