княз Крылов написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпроси и отговори към водещия
Collapse
X
-
Крилов vs Щурми ²²², The last hope Оставам с впечатлението, че това е класическия сблъсък на модерността.Last edited by von Danitz; 25-08-2008, 07:16.
Comment
-
Ами по-скоро бих се продал за йени или марки, поради причини:
1. Албирео трудно ме храносмила и трудно ще се сработим в отбора
2. А пък Англия и без това е пренаселена
Освен това ако не греша, това вече ще е четвъртата игра със Щурми. Веднъж го гърбих Русия срещу Италия, веднъж го отпратих в качеството му на австралийски дипломат в ЮАР, и веднъж му отървах кожата от лапите на ГогиДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Портата между небето и земята се нарича Тории. Портата Тории е широко отворена, колкото повече японци в саке бара, толкоз по весело. Все пак Крирово сан, имай предвид, че Пиротоши (Пилот) сан е нашия министър на външните работи,сега в отпуск на Манджурските минерални бани, но той е доста бушидо скроен войн (изучава го от втора група в детската градина) , така че ще намерим място за всички.
Comment
-
Уадимиро сан (Уадимиро Крироуо) , уж ако ще се пояпончвам ама още не съм решил дали повече не ме влече Valdemar von Flügel
но ще имам пред вид портатаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Щурми споко бе - аз съм за теб като спасателен кръг, винаги те спасявам в последния момент ха ха ха Трябва да се радваш
Бтв, то хубаво имам насрочена аудиенция, ама кога ще имам достъп до Двореца на Богоравния МикадоДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Odzava написа Виж мнение% годишни налози, данъци и такси. Дълго беше и затова е съкратено. Т.е. с колко % от доходите облагате населението. Нещо като Данък общ доход.
% данък си е % данък.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Така, понеже явно дипломацията се вихри и то по всякакви възможни канали като ицкю, Лс и какво ли още не, дайте да въведем някакъв централизиран механизъм. Възможностите са:
1. "Комуникационни теми", по системата на княза - аз пиша в моя подфорум "Запитване до Абхазия", Одзава минава и мести темата в абхазкия подфорум. Куцо, щото първо, Одзава получава доста работа, второ, защото на моменти ти се губи предишната комуникация (докато темата е в другия подфорум).
2. Комуникационни подфоруми, тип "Германия-Англия", "Германия-Япония" и тн. Видими само за съответните 2 страни. Куцо единствено, щото се нарояват едно подфорумчета, не си е работа, ама ще ги направим с Деймос, какво толкова.
Мисля, че за всички ни ще е по-добре комуникацията да е концентрирана на едно място.
А, допълнително, въпрос - Одзава, как предпочиташ да получаваш дипломатическа комуникация към неигровите държави?XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Пишете в един .doc файл всички предложения до неигровите държави и в него ще получите и отговорите на своите предложения.
А за комуникацията - водете си я както ви е най-удобно. Мен ме интересуват само сключените договори, заповедите във файла на хода и самия екселски файл със сметки и дислокация на частите.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Вториянт вариант е по-добър. Аз прибегнах към него в ВнП1751. А там бяха много държавите. тук са само 4. тоест ще има нужда само от 6 подфорумаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
Comment