Ехее айде сега, вече не съм император, няма нужда от четки.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Участници и отбори
Collapse
X
-
Великобритания има нов кабинет:
Премиер-министър: Воланд (засега, после надявам се Верешчагин, когато той ще може да се включи пълноценно).
Военен министър - Шеленберг.
Първи лорд на адмиралтейството - Рецидивист.
Икономически министър - Щурмфюрер.
Министър на външните работи: Воланд
Ще помоля останалите участници да контактуват с отбора на Великобритания, ориентирайки се според тази схема. Правителството на Негово Величество скоро ще определи и свои представители за важната конференция в Мадрид.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Предлагам всички участници в играта да си кажат игровите имена, а не да ползват тези от Бойнаслава.
Моят е Лорд Дейвид
Даже ще кажа 2-3 думи за себе си (това даже ако може всеки учaстник да го направи, за да има Голум поне някакъв материал за писане )
Лорд Дейвид по прякор "брадата" (викат ми така защото съм с гола глава заради плешивостта ми и за сметка на нея съм си пуснал голяма брада и от там ми идва прозвището). Пада си по чашката (обожавам уиски) и леките жени. Женен с двама сина единия капитан в артилерията другия лейтенант на кораб "Куин Елизабет".Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Уадимиро Крироуо от клана Фуджиуара е един от предвестниците на Нова Япония. Получил солидно образование както в Япония така и в Европа, той представлява едно балансирано съчетание между най-добрите японски традиции и европейския широк светоглед. Неговите много бройни посланически мисии макар досега да са имали най-вече регионално значение, но умението и похватите използвани в тях му спечелили в световната преса шеговития прякор "Дизраели сан".
В момента заема длъжността Главен посланик на Негово Императорско Величество.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Японския отбор като цяло
Според концепцията за Арамиками(Божествения произход) фон Данитц е Тенно (поднебесен повелител) и Тенши (син на Небето), а според концепцията Пука ти (по-древна и по-сложна) Даничи Бойкоборисо е икономист и координатор, а и командва сухопътните сили
Пилот – Адмирал Пиротоши Тойота, Дай Хоней (Началник на Имперския генерален щаб)
Булсолджър - Адмирал Бурсоджоро Хонда – Дай Нипон Текоку Кайгун - Рейго Каней (Командващ Обеденинения Флот )
Крылов -Уадимиро Крироуо, Гаймю Дайджин – (Външно министерство)
Можете просто да се обръщате към нас с кишигай – термин, описващ особено фанатичните камикадзетаLast edited by von Danitz; 26-08-2008, 08:09.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеЯко, всички отбори се разширяват, а аз май сам ще играя.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Тъкмо ни трябва Първи морски лорд, така че си вътреМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment