Еми ок, ти си написал нещо, аз съм написал нещо, Голъм да чете и да преценява. Лично аз ще се съглася с неговата преценка по въпроса. По останалите точки ще помоля за линкове, преди да коментирам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ефективност на корабното ПВО/ПРО
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Кухулин написа Виж мнениеУтре ще поразровя интернета за твърдението (без линк), че щом радара има 4 панела и съпровожда 16 ракети в терминална фаза, значи всеки панел може да съпровожда до 4 ракети. Струва ми се крайно съмнително, обаче сега не ми се занимава.
Аз мисля, че това твърдение е крайно несериозно. За първи път срещам такова тълкуване и ще трябват наистина сериозни доказателства с линк към производител на радари с фазирани решетки, където има посочено такова разделяне, а не лични расъждения и предположения.
Има 4 плоскости само и единствено за да няма въртящи антени и за да има постоянно 360 градуса обзор.
А колко ракети насочва едновременно са си просто възможностите на системата във всяко направление.
Comment
-
Имайте предвид, че следя темата, т.е. ще се влияя от написаното в нея. За да не я замърсявам, ще пусна "встрани" една симулация на примерна ситуация (никой отбор да не се притеснява какво ще "научат другите", защото вече нищо не можете да променяте по конфигурацията на силите и така или иначе ще знаете с какво разполага противника, по-важното е да знаете как аз ще смятам нещата ). Можете да погледнете и да коментирате там, а тук да продължите "теоретично". В другата тема съм поставил и въпроси, на които може да се отговаря и тук .
Или пък там.
Comment
-
и ще трябват наистина сериозни доказателства с линк към производител на радари с фазирани решетки, където има посочено такова разделяне, а не лични расъждения и предположения.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment