Австро-Унгария няма нищо против да оформи своите притензии по-формално като ги повтори и подтвърди на една международна конференция, особенно ако Високата Порта успее да усигури присъствието на най-заинтересованите - самите балкански държави. Без тяхното присъствие , нека направо си го кажем, това ще е конференция за подялба на Балканите, на която Австро-Унгария също няма против да присъства.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Международна арена на "Дипломация IV"
Collapse
X
-
обезпокоен да не се засегнат интересите на неутралните малки страни. Ние сме за защита на техните интереси и най-вече , независимост
Германската Империя обявява война едновременно на Дания и Холандия.
"Моля, купете два билета за влака за Париж, тази вечер! "
Френският посланик заминава за инструкции в Париж.
Comment
-
Швеция официално предупреждава да се внимава да не се получават военни и дипломатически грешки! Норвегия ще бъде приета и подслонена под могъщото крило на своя приятелски съсед. Това ще се случи в най-близко бъдеще, остава само да се убедят малкото кривомислещи националисти.
Не желаем търкания по границите!"Далеч съм от мисълта си"
Comment
-
По социологическо проучване финансирано от независимата организация "Царски политически център за анализи" жителите на Нарвик в голямата си част биха подкрепили руско присъствие вместо шведско. Царят е принуден да се съобрази с техните искания и смята да вземе провинцията под крилото си.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Германската империя смята да заеме естествените си граници, връщайки ги в лоното на Свещената римска империя нациите на Холандия и Дания, управлявани в момента от родоостъпници, където те принадлежаха до времето на Карл V. Обявяваме че нашите армии ще се отнасят с местното население като освободители.
Comment
-
След като Русия вземе Нарвик ще проверим местното население и ако намерим дори един жив човек който се самоопределя като швед, с радост ще дадем провинцията на законните й собственици.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Подочут в трактира на село Похмельево разговор между атамана на местната сотня Похмелницкий и офицер от разположения в близкия губернски град Намайненск хусарски полк поручик Сельодочкин - "А шо госин поручик до Нарвика дойдем?".... "А Бог с ними, Норвегия страна холодная потому норвежец много пье и всяку дрянь горючю. Коль прикажут возмем и Нарвика". Последваха наздравици за здравето на Негово имепарторско величество и Великия княз Александър Николаевич и след като откъм казармата на хусарския полк се чу нещо наподобяващо тръба атамана падна под масата, а поручика се заметна от втория етаж на трактира право върху бойния си кон и вярното добиче го отнесе към казармата на полка, където полковник Шашкин кротко посръбвайски грузински коняк и сучейки мустаци си чистеше сабята и револвера и си мърмореше под носаКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Spellbreaker написа Виж мнениеIn other words: f*ck the dutch! They do not deserve your help!Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Австрийската Имперска Пресслужба съобщи за предстоящото посещение на ерцхерцога Фердинанд в Белград. Необходимите приготовления за височайшето посещение вече са започнати. Планува се също кратко посещение в Тирана после Белград.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Германия предполага, че скупчването на армии от Франция по границите е свързано с желанието на френските войници да опитат световно известното вино от Шампан. Слуховете че Елзаското вино било по-добро са силно преувеличени и със съжаление трябва да признаем превъзходството на французите в производството на вино, като сме чували че освен шампанското, силно тачено е и бургундското. За сметка на това доста повече ни бива в правенето на бира, макар че според външни източиници белгийската също не била лоша.
Comment
-
Така ми се струва или Италия предивява някакви права върху Адриатическата акватория? Ако е така бе било разумно първо да го обсъди с някои свои съседи, за да не се получат неприятни ситуации ... Австрия винаги е открита за диалогДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
Comment