Подкрепям адмирал Курита и препомням , че именно заради липса на ред, при Самар нямаше командващ. Скромно предлагам незначителните си способности за командир на авиацията, базова или авионосна, ще се опитам да повдигна равнището на обучеността и след тежките загуби край Марианите.... и се кланям до земи на знамето на победата, Изгряващото слънце, макар и в своя късен следобед!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак замисли чутовни!
Collapse
X
-
xopxe написа Виж мнениеИ аз съм готов да участвам като контра-адмирал или генерал, както Моряка реши че ще съм му по-полезен. Ще защитавам каузата на САЩ, за даизтрия черното петно от предния път.
ще се опитам да повдигна равнището на обучеността и след тежките загуби край Марианите
Само дано тоя път да сме поне четирима (не смея да си мечтая за човек дето да замества Чарлз Локууд) иначе не виждам как ще се справимКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment