вероятно до петък ще се работи по него - базата е пренесена но трябва да се пренасочатн адресите. така че събота и неделя ще си получите ходовете.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
[Форумни игри] Векът на Просвещението: 1751 ver. 2.0
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
И така имаме вече играчи за Австрия и Испания:
Австрия - LaMagra
Испания - Exceso de Mente
хода ще приключи на 5-ти януари и 6-7 ще получите отчетите. дотогава Испания и Австрия имат време да си навлязат в играта и да си направят хода.
Грей да не се разтакава!Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
ами правилата можеш да видиш на сайта, разни уточнения и разяснения - на форума. линковете към двете мисля че има в първия пост от темата.в момента няма свободни места - но не е проблем да се включиш ако някой друг играч окапеДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Хъмн на вълната на ретрото .... рових из архивите си и намерих папката с тази игра и правилата и системата и всичко Та ако има желаещи мога да водя. Тъкмо отпускарският сезон отминава ...
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Ако има народ и ходовете са бавни аз бих могъл да участвам.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
ходовете както винаги не по-бързи от един на седмица. При това ще бъдат колебливи от 6 до 10 дена в зависимост от графика ми на работа.
Мда, бтв за по-удобно ако се насъберат хора мисля да използвам този форум ако нямате нищо противДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Крылов написаМда, бтв за по-удобно ако се насъберат хора мисля да използвам този форум ако нямате нищо против
Аз няма да се включа, че ще движа моята игра.
Дай малко повече информация: колко държави, колко играчи, такива неща: ще ги включа в обявите.
Comment
-
3. В този вариант на играта има 14 игрови държави. Игровите са: Австрия, Великобритания, Испания, Отоманска империя, Прусия, Руска империя, Полша, Франция, Нидерландия, Кралство Неапол, Бавария, Саксония, Пиемонт и Швеция. Всички останали държави са неигрови и се контролират от водещия.
ще има общи и персонални цели всяка от които ще носи определено количество точки. Победител ще е сткраната напрабрала определено количество точки първа
Ей тука има описания на държавите в началото на играта - http://rage1751.rpg.bg/?page_id=78
Като цяло въпреки големите разлики в голлемините на държавите играта добре се самобалансира чрез поставените национални цели, за това говори и факта че победителите в миналите игри са били страни като Саксония и Неапол, а не например Франция, Испания или Османската империяLast edited by княз Крылов; 06-09-2013, 19:16.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
Comment