If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... a тя има много съюзници! След като положението на Франция стана лошо аз лично мисля, че наистина те трябва да отстъпят, а аз да благодаря на Княза и да променям Конституцията!
Първа точка:
Променя се от:
Италия се управлява от... ( )
на:
Австро-Италия се управля..... хахахаха
Русия ще обяви война на Френската република ако тя не преустанови веднага своята безразборна експанзионистична политика спрямо Италия.Русия е решена на всяка зена да запази Италиянската държавност и няма да позволи този политически фарс да продължи. Ако Франция държи на мир с Русия и нейните съюзници, то тя незабавно трябва да почне изтеглянето на войските си от Италия!
това НЯМА да стане. Имам договор с австор-Унгария за съвместни действия с/у Италия. То все още е в сила. Той действа до окончатения разгром на Италия. Той включва в себе си освен договори за военно сътрудничество, и клаузи за следвоенното урегулиране на Италия и последващия раздел на териториите й.
И не се бъркайте там, където не ви викат, уважаеми. Вие НЕ СТЕ международен арбитър. Не се вживявайте в тази роля. Това е приятелски съвет.
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Изказване на фон Молтке, относно ситуацията в Италия:
"Явно италианските претенции отново са надхвърлили ръста на италианците. Е, може да се очаква - винаги, когато Италия загуби някоя война, започват да валят всякакви искания."
Изказване на фон Молтке, относно ситуацията в Италия:
"Явно италианските претенции отново са надхвърлили ръста на италианците. Е, може да се очаква - винаги, когато Италия загуби някоя война, започват да валят всякакви искания."
:lol:
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment