If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ц ц ц и името ми открадна. Всъщност тва е едно завръщане на Щурми Ако добре си спомним той тръгна от Италия в Дипломация 2, мина през Австралия, Швеция и сега отново се завръща в древната си родина
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Едно пояснение, понеже вече започнахте да ми изпращате адресите си за участие в играта. Пишете в заглавието на писмото или вътре какъв точно е прякорът ви във форума, защото неколцина познавам по име и мога да се досетя кои са (за направя връзка между името на пощата и реалното име на човека), но определено някои ми се губят .
Прекалено доверие възлагаш на реално случилото се май
какво реално случилото се - говоря за падението на Штурманфюреровата Италия в първата Дипломация - тогава и Австрия го тупа и Франция го тупа - и накрая Крилововата Русия го отърва от пълна анихилация хъмн май вече втори път отървам Щурми - като броим и неговото фияско в Англо-Шведската война в последната Дипломация
Kaiser написа
Портата на Долмабахче сарай има само две крила.
"Турция" не съществува, има Османска империя.
Странно твърдене - на картата виждам именно "Турция". Сега ще взема лупата и ще потърся де се намира тая Османска империя дето отрича съществуването на една Велика Сила
Last edited by княз Крылов; 21-06-2007, 17:17.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Всички сте империи . И които са с републиканско управление също. И в света на играта има Турция, а не "Османска империя" - не прехвърляйте нещата от нашата реалност в тази на играта само за ваша сметка ще е.
Засега мога да отбележа нормалното за такава игра нагнетяване на отношенията между играчите още преди играта да е започнала, а даже преди да са публикувани правилата. Дано някой не се опари.
Извинявам се, но мисля, че това не е никакво смесване на реалности - смесване е, че една държава, която е факт от 1923 г. се появява на картата на игра, съдържаща в заглавието си "1915" Толкова за смесването на реалности, а щом е за наша сметка, значи мога да си ги смесвам... Беше казано, че титлите и имената нямат значение, тогава къде е проблема?
В една игра помня и държава, самоназоваваща се "Газпром"...
Засега мога да отбележа нормалното за такава игра нагнетяване на отношенията между играчите още преди играта да е започнала, а даже преди да са публикувани правилата. Дано някой не се опари.
А за кога да очакваме правилата.
P.S.Масите искат революция. :1087:
Да повторя: selqnski@abv.bg
"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
какво реално случилото се - говоря за падението на Штурманфюреровата Италия в първата Дипломация - тогава и Австрия го тупа и Франция го тупа - и накрая Крилововата Русия го отърва от пълна анихилация хъмн май вече втори път отървам Щурми - като броим и неговото фияско в Англо-Шведската война в последната Дипломация
Ахаха, не съм запознат с форумно-игровите хроники до момента, ще ми ги разкажеш друг път на по бира.
--> Нашият отбор също реши да затвори вратите за други участници.
(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment