Засега кандидатствам за място в играта, но нямам претенции за отбор и оствям изборът на отбор на gollum.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хегемония - 1915
Collapse
X
-
княз Крылов написазамислих се да се прехвърля при Грей, ама след това си викам - баси, кво интересното ще му е тогава. Щом съм се паднал с Галеончо, ще си плаваме заедно - в крайна сметка най накрая е време да загубя поне една игра
Целата на поста е да отбележа, че съм напълно съгласен с такъв отбор и чакам правилата за изяждане"Далеч съм от мисълта си"
Comment
-
Разгледах страницата на Голъм и аз също се запалих. Виждам, че второто място за Русия е свободно, бих кандидатствал за него.
Другия вариант, както вече споменах е да помагам за сметките, но в другата тема Голъм спомена, че ще се справи и сам. Както решите, за мен е все едно.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
gollum написаКайзер, изрично подчертах, че титлите и имената, с които играчите възнамеряват да се кичат не ме вълняват никак. Засега все още няма да приемам заявки за разперделение на роли, така че е достатъчно само да се заяви кой с коя държава иска да играе.
Comment
-
Не още. Тепърва правя оперативната карта, а заедон с нея и картинките. Но да предупредя, тази игра не е с открита информация, което означава, че няма да виждате поначало чуждите единици, а аз няма да си играя да правя карта с разположението на единиците за всеки играч - всеки ще разчита на въображението си за тази работа - ще получавате писмени сведения за това.
За всеки, който реши да си изобразява сам тези неща ще предоставя означенията (във формат .png с прозрачност).
Правила - разбира се, сега ги описвам и бавно ще ги качвам на страницата. Бавно, защото отнема време, а нещо днес ме налегнаха с работа (ча разчитах на лятното безделие, характерно за професията), та не можах да свърша каквото бях предвидил. Няма страшно - закъде сме без правила .
Comment
-
За контакти със selqndur се обръщайте към e-mail: selqnski@abv.bg"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
не те съветвам за Австрия да се цаниш - тая гемия потъва. Времето на Галеоните отмина, време е за модернизация на флотата а пари за линкори нямаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
Comment