Та така, възниква въпроса с реални оръжия ли ще играем. Аз забелязах че разглеждате разни имагинерни неща. но така ще се разводни пейзажа, докато ако играем с реални неща (или поне авиацията да е такава) ще се получи много интересно примерно ние (GB) щe trqbwa da сме в добри отношения с янките за да получим палубни самолети, докато те също ще трябва да ни се мазнят защото иначе без нашите мотори техния мустанг ще бъде като куцо магаре. Аз предлагам корабите да са авторски проекти, а останалото да бъде реално, просто при танковете най-вероятно ще се получат някакви проекти с абсолщтистка насоченост, а самолетите са с много разтегливи разчети и много вероятно няма да са коректни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За джелязото, мръвката и другите красоти
Collapse
X
-
:evil: вече са по два 406мм и по един 133мм за екипажа, а всички пленници :fire: на място а след това :drink: с бойните другари. Но ако се държите добре мога да ходатайствам пред премиера да ви приемем за колония и вашия фюрер да стане генерел-губернатор дори може да отпусна малка квота за немски офицери в екипажите на HMS U-ботовете. :twisted: това последното поне само от мене зависи. А ако се представят добре мога да им дам един линкор на твърдо гориво да си играят през почивните дни, да си хвърлят в пещите там каквото им се прииска :lol:
Comment
-
Аз съм първи морски лорд и това не е тигър а линеен кораб, точно толкова тежат снарядите на анг. 406мм дето е трябвало да има Leon, а танк с толкова тежък снаряд не е особенна философия, само трябва да се презори проекта на штурмтигъра, въпроса е кому е нужно такова нещо
PS. Тъкмо се чудех защо си се излщпил толкова рано ама изчислих че при тебе е 8:ХХ, та кога ще започне играта?
Comment
-
Originally posted by "Gaden Gogi"
e w goлямата ябълка би трябвало да е било 8,ХХ, ти нали беше писал че си там, ама няма значение, иначе забелязвам че са изчезнали половината постове в любимата ми тема за линкор, кофти нещо, и кога ще започваме?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Originally posted by "Imperial Friedrich"
гоги ако за цялата игра успееш да произведеш един такъв тигър, медал ти давамНека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
Comment